Sari la conținut

Prima Mea Masina Noua - Duster-Ul Meu 1.5 Dci 4X4 E6

Postări Recomandate

Multumesc pentru urari si pareri.

Am masurat azi dimineata temperatura la iesire : 12,0 grade (+- 0.2) dupa 10 min. cu aerul conditionat dat la putere 2 si temperatura data la minim.

ZHJ0WCSm.jpg

Editat de theravengod
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare oameni buni,   Am intrat si eu in grupul posesorilor de Dacia Duster si sunt extrem de multumit de alegere ! Varianta luata de mine, este Laureate 1.5 dCI 4x4 - 109 CP - Euro 6. Optiuni :

Sa o stăpânești sănătos.   Functia start stop este disponibilă de ... acum ... iarna ce vine este prima iarna pentru masinile cu ea în dotare.   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatal

Felicitari pentru alegere si asteptam si mai multe impresii din partea ta fiind printre primii cu Euro 6. Ca sa incerc sa iti raspund nitel la intrebari: 1. Nu are mai nimeni pe aici asa ceva. Dar d

Posted Images

Eu zic ca la anul in primavara sau la revizia de 1 an ar fi bine sa iti verifice si intalatia de AC (sa o golesca si sa o reumple cu freon+ulei, etc.)...

PS. Temperatura se masoara la aereatorul central (nu lateral) si parca pe treapta 1...

Editat de SYL40
Link spre post

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe drumuri fara probleme. Ca "nou" posesor de duster tot de aceeasi problema am avut-o si eu cu aerul. Inainte am avut un audi a4 cu clima iar la duster ziceam ca nu baga deloc. O sa te obisnuiesti, la tine baga bine, tebuie sa il tii cel putin pe treapta 3 ca sa se raceasca tot habitaclul fiind si mai mare la duster si dupa sa cobori treptele. Oricum sistemul de aerisire si tubulatura este complet diferit fata de bmw care iti baga si in spate(cel putin asa era la audi) la duster merg numai cele din fata si pana raceste complet mai dusreaza. In plus la clima stii si tu mergea la treapta maxima pana racea si dupa scadea treptele.

Link spre post

Sa o stapanesti sanatos,cat despre aerul conditionat,iti pot spune ca nu raceste cum trebuie,mai mult ca sigur are un compresor subdimensionat,chiar daca eu am schimbat comanda de clima,intr-adevar nu mai are momentul in care nu raceste,dar tot nu raceste cum trebuie,parerea mea,cotiera nu are cum sa iti afecteze garantia,dar nici cotiera nu se poate numii,nu te poti impinge in cotiera deloc sa te asezi in scaun,ca se poate rupe la cat de instabil se fixeaza,in rest este ok,de cand se livreaza cu Euro6,ca eu o am din Mai si este Euro 5?

Editat de adilos
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...