Sari la conținut

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
Din cate am auzit 4x4 dci 110cp are un termen de livrare undeva pe la 1 luna, 1luna si jumatate. Daca te arde rau de un Duster atunci ai varianta asta, ceva mai scumpa evident.

cand am fost sa comand pt 4x2 mi-a spus 2 luni si a venit in fix o luna, pt 4x4 era ceva de 3 luni. vb. serios nu din auzite.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Tipic romanesc, am platit avansul in martie inainte de lansarea pe piata, si au zis termen de livrare 2 luni , ca pe urma sa fim instiintati ca abia in August o sa fie livrata masina, asa ca am facut cerere de returnare a avansului, am mai pus niste bani si am luat o masina (IX 35) de pe stoc.

Mi se pare o foarte mare lipsa de respect sa livrezi mai intai la export, tot bani am dat si noi si nu cred ca faptul ca acolo se vinde mai scump este o justificare.

Link spre post
  • 7 years later...
  • 3 weeks later...

Sistemul de comenzi e acelasi, indiferent de tara din care comanzi. Deci nu are legatura cu faptul ca esti roman.
Sunt mii de dustere pe stoc acum, PH2, poti sa alegi cu super discount-uri, le ai a doua zi. 

Dar daca vrei modelul nou.... trebuie sa astepti, la fel e si la alte marci.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...