Sari la conținut

Postări Recomandate

detalii?unde se gaseste?pret?

0723.185.844, il suni si stabilesti tu cu el unde va intalniti, poate da si factura daca ai nevoie, pentru spate iti da acte pentru politie sa fi in legalitate cat despre preturi nu stiu variaza functie de masina ce iti pot spune cert este ca pentru o Octavia 3 sedan a luat 250 ron pentru spate ( geamuri laterale + luneta )

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sambata am pus pe Gusterica din semnatura folie Llumar (montajul la Tinted). Am pus LATI 18 pe spate si Air 80 pe fata (ambele ceramice, garantie 12 ani). Desi, teoretic cel putin, geamurile ar fi tre

Mi se pare o prostie asta cu datul fetelor de usi jos, pierzi timpul aiurea doar pt ca unii sunt incapabili sa monteze niste folii. Daca e imi dai PM si te trimit eu la un meserias care e si ieftin si

Ba, Flippergl are partial dreptate ... mai citeste niste fizica. Sticla obisnuita filtreaza cam 90% din lungimile de unda mai mici de 300 nm. Tratamente speciale sunt necesare pentru 300->400 nm.

vedeti ca majoritatea foliilor au protectie UV dar sunt unele care au si protectie termica (resping un % din energia solara, din ce am vazut de pe la 8% pana la vreo 60%, in functie de folie).

Link spre post
  • 5 weeks later...

Nope... nu orice sticla filtreaza razele uv ci doar alea tratate special.

La Duster, nici un geam nua are protectie UV... nici parbrizul (care are folie la mijloc) si nici geamurile ionizate din fabrica (Pack Look)

Eu mi-am montat folia pe geamurile spate inca de la sfarsitul lui august 2010 la DARIUS IMPEX S.R.L, (sectorul 3) care observ ca este pe lista agreata de RAR.

Montajul a durat aproape o zi si a fost facut excelent (asta tinand cont ca dupa 5 ani nu am absolut nici o problema)

Link spre post
  • 2 weeks later...

Am rezolvat si eu "cazul".am montat folia tot la tinted. Recomand. Baietii de acolo aunt mega profi. Sunt autorizati si pt montaj folie pe fata. Merita investitia.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...