Sari la conținut

Postări Recomandate

Mi se pare o prostie asta cu datul fetelor de usi jos, pierzi timpul aiurea doar pt ca unii sunt incapabili sa monteze niste folii. Daca e imi dai PM si te trimit eu la un meserias care e si ieftin si se si pricepe, mi-a montat mie la masina in 2 timpi si 3 miscari.

In alta ordine de idei, la celelalte masini si cred ca si la Duster exista sistemul asta, sunt niste gauri de scurgere la baza usii sa zic asa pe unde se scurge apa/samponul. Ar fi aiurea sa nu fie, sa ne gandim doar la cazul in care sa zicem ca indoi chederul de la geam pe exterior, ar insemna ca toata apa de ploaie/zapada/spalatorie sa se adune in usa, ceea ce pare destul de prostesc in secolul asta. Sigur avem gaurele in usi ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sambata am pus pe Gusterica din semnatura folie Llumar (montajul la Tinted). Am pus LATI 18 pe spate si Air 80 pe fata (ambele ceramice, garantie 12 ani). Desi, teoretic cel putin, geamurile ar fi tre

Mi se pare o prostie asta cu datul fetelor de usi jos, pierzi timpul aiurea doar pt ca unii sunt incapabili sa monteze niste folii. Daca e imi dai PM si te trimit eu la un meserias care e si ieftin si

Ba, Flippergl are partial dreptate ... mai citeste niste fizica. Sticla obisnuita filtreaza cam 90% din lungimile de unda mai mici de 300 nm. Tratamente speciale sunt necesare pentru 300->400 nm.

Salut, eu am montat folia pe geamuri fara a da jos fata de usa, doar periile au fost date jos.

si s-a scurs apa pe fata interioara?

Link spre post

S-a scurs si am avut ceva emotii pentru ca abia terminasem si izolatia usilor dar, nu am avut nici un fel de problema. Cum am spus si mai sus, in partea de jos a usilor exista o gaura din fabrica prin care se elimina apa

Link spre post

Dar avand in vedere ca este si sampon in apa cu care se spqla geamul nu se degreseaza vreo rotita in interiorul usii? Nu rugineste ceva?

Link spre post

Mama cate griji iti faci :)) Nu afecteaza cu nimic, am pus folie pe geamuri prin metoda asta cam la toate masinile de pana acum si cu siguranta la masini gen Audi sau BMW ma gandesc ca, complexitatea interiorului de usa este mai mare decat la Duster si cu toate astea nu s-a intamplat nimic. Iar samponul care se mai scurge pe fata de usa, pana la urma e si asta o metoda de curatare ;)

Link spre post

Normal ca incerc sa ma gandesc la toate...meseriasu are interes sa lipeasca folia si sa ia banu'. Apoi poa sa se intample orice.

Link spre post

Meseriasu are interes sa iasa banu, si dupa ce am fost eu la el si am fost multumit atat de calitatea serviciilor cat si timpul manoperei, am mai trimis si alti 5 amici la el, deci reputatia conteaza in cazul lui. Basca ca primesti garantie la folie. Dar tu poti sa crezi ce vrei.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...