Sari la conținut

Postări Recomandate

@capone ce cantitate de sampon crezi ca ramane in interiorul usii? Eu zic ca este nesemnificativa si la prima ploaie sau vizita la spalatoria auto cu siguranta ca se spala. Apropo de spalatorie, ce crezi ca este mai nasol samponul pe care-l foloseste la montarea foliei sau spuma activa de la spalatorie?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sambata am pus pe Gusterica din semnatura folie Llumar (montajul la Tinted). Am pus LATI 18 pe spate si Air 80 pe fata (ambele ceramice, garantie 12 ani). Desi, teoretic cel putin, geamurile ar fi tre

Mi se pare o prostie asta cu datul fetelor de usi jos, pierzi timpul aiurea doar pt ca unii sunt incapabili sa monteze niste folii. Daca e imi dai PM si te trimit eu la un meserias care e si ieftin si

Ba, Flippergl are partial dreptate ... mai citeste niste fizica. Sticla obisnuita filtreaza cam 90% din lungimile de unda mai mici de 300 nm. Tratamente speciale sunt necesare pentru 300->400 nm.

Sambata am pus pe Gusterica din semnatura folie Llumar (montajul la Tinted). Am pus LATI 18 pe spate si Air 80 pe fata (ambele ceramice, garantie 12 ani). Desi, teoretic cel putin, geamurile ar fi trebuit sa aibe 83% transparenta (parca asa gasisem pe forum ) la masuratoare aveau 80. Cu folia de 80 au iesit la mare arta si precizie 71% (pentru a fi legal pe fata trebuie sa fie >70%). Nu mi-am dat seama prea mult de diferenta de confort termic pentru ca ieri a fost mai racoare decat sapt trecuta. Dar intr-adevar cand bate soarele din lateral e o mare diferenta cand bate soarele pe mana. Toata 'distractia' a fost 1000lei (780 spate+luneta, dar au lasat la 700 pt ca 'Dusterul are al doilea rand de geamuri pe spate mai mic', si 300 fata). Montajul s-a facut fara demontarea fetelor de usi. Dupa montaj48-72h (minim 24h) se recomanda a nu se deschide geamurile pentru a se fixa bine folia.

O varianta mai ieftina (tot de la Llumar) si cam cu aceleasi specificatii pe partea de protectie termica este ATR, dar asta e 'metalica' (are o pulbere metalica in ea) si conform specificatiilor producatorului poate interfera, in cazuri foarte rare, cu dispozitivele electronice de la bordul masinii (GPS, telefon mobil, detector radar, radio AM, senzori presiune roti). La modelul ATR garantia e de 10 ani. Pentru montatorii premium Llumar (pentru care Llumar garanteaza ca o sa foloseasca doar folie originala si nu nu stiu ce chinezarie pe care sa puna timbru Llumar) vedeti aici: http://www.llumar.ro/parteneri-premium-aplicatori-folie-llumar.html . Pentru lista cu montatori autorizari rar vedeti aici: http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_sector%206.html (puteti selecta judetul/sectorul din lista de sus; "Folii pentru geamurile de securitate aflate in campul de vizibilitate spre inapoi al conducatorului auto" --> au voie sa monteze pe spate, "Folii pentru geamurile de securitate (altele decat parbrizele) aflate in campul de vizibilitate spre inainte al conducatorului auto" --> au voie sa monteze pe fata).

Link spre post

cum a fost cu apa din interiorul portierei?

cei la care initial erai programat ti s-au parut profi? ma refer la cei din crangasi... mie mi-ar conveni locatia...

Editat de capone
Link spre post

Cei din Crangasi pareau profi dar nu sunt certificati si pentru pus pe fata. Nu recomand in schimb Mavis din Militari (cel de la Mavis nu aveau aparat de masura a transparentei geamului si dupa 2-3 zile de citit pe net stiam mai multe ca ei legat de specificatiile foliei). Apa pe care o stropesc ei e un strat fin cel mult cam cat stropesti cu un pulverizator din ala pentru spalat geamul cand vrei sa il stergi. Nu cred ca ai mai mult de 50ml. Cred ca atunci cand speli masina la spalatorie intra mai multa apa :)

Link spre post

multumim pt feedback. Alte recomandari sau lucruri pe care ar tb sa le aibe in vedere cineva care vrea sa monteze folii?

Ma refer la meseriasu care monteaza ...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...