Sari la conținut

stanicad

Tratare Zgarieturi Superficiale

Postări Recomandate

Zilele acestea am facut un traseu mai lung ce a inclus la un moment dat si un drum forestier (uneori destul de stramt). De cateva ori nu am putur evita niste crengi sau ruguri si m-am ales cu cateva zgarieturi fine, iar masina fiind neagra se vad din apropiere destul de bine. Nu sunt zgarieturi adanci pentru ca nu se simte cand treci cu unghia peste ele. Pentru ca Dusterul este prima mea masina si neavand nici o alta experienta anterioara, as dori sa stiu cum pot trata aceste zgarieturi. Sunt bune solutiile de polish din comert sau trebuie sa merg la un service specializat? As putea sa folosesc si polita CASCO, dar parca nu-mi convine doar pentru cateva mici zgarieturi superficiale. Poate ma ajutati cu niste sfaturi.

Editat de stanicad

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa-i dai un polish.... da' nu te sfatuiesc sa apelezi la Casco!

Acum, nu stiu daca ai si fransiza dar... un polisat profesional (in 3 pasi) costa mai putin de 100 eur (cam 300-350 ron) pentru toata masina.

  • Îmi place 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pretul ptr polishat se ia si in functie de culoare(culorile inchise costa mai mult),protectia ceramica poate tine 18luni pret de la 200- 600 lei.prodetailing,ingrijireauto

  • Îmi place 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×