Sari la conținut

Dacia Duster 1.6 16V 4X4 Laureate-Bleu Mineral (Ph 1)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare , de doua saptamani sunt fericitul posesor al unui Duster din 2010 cu 52.000 km la bord . Pana acum sunt multumit de achizitia facuta, ce-i drept mi-am dorit aceasta masina de mult timp. O st

O suma rotundă făcută ieri seara cand ma întorceam de la Monteoru de la GTC Trophy.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Sau, mai e varianta pentru cei comozi (ca mine): Iti creezi cont pe mydacia.ro si bagi VIN-ul masinii (pe langa alte informatii), dupa care ai o imagine completa a operatiunilor de intretinere, pe dat

Posted Images

Am reusit pana la urma sa imi inmatriculez podoaba :). Prostie mai mare ca in romania nu am vazut. Cum reusesc unii parlamentari, alesi de noi, sa doarma noaptea nu imi dau seama. Cum este posibil ca o masina achizitionata de noua, prin leasing, in 2010 si care la vremea respectiva sa fie scutita de taxa, acum cand isi schimba propietarul sa i se plateasca taxa? Mai mult si cei de la care am cumparat-o (rude) nici nu stiau ca nu a fost platita. Dupa ce am facut o serie de drunuri pe la finante si asta cu pile sa o gasesca in baza de date, abia dupa ce m-am rugat de cei de la firma de leasing macar sa imi dea o serie de factura , in final dupa asteptari mi-au zis ca nu are taxa platita si ca trebuie sa o platesc. Vorba aia traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La vremea la care am cumparat-o pe a mea m-am chinuit peste 1 luna(inceputul lui februarie pana dupa jumatatea lui martie) cu aceeasi situatie, ma pasau de la unii la altii politia cu cei de la finante, ba ca nu trebuie platita ca nu am de ce sa platesc ba ceilalti ca trebuie platita si pana nu s-a introdus atunci noua taxa nu au vrut nici macar sa ma lase sa o platesc ca acolo ajunsesem sa ma rog de ei sa mase sa o platesc numai sa termin odata cu inmatricularea.

BIne ca ai rezolvat :)

Link spre post

La vremea la care am cumparat-o pe a mea m-am chinuit peste 1 luna(inceputul lui februarie pana dupa jumatatea lui martie) cu aceeasi situatie, ma pasau de la unii la altii politia cu cei de la finante, ba ca nu trebuie platita ca nu am de ce sa platesc ba ceilalti ca trebuie platita si pana nu s-a introdus atunci noua taxa nu au vrut nici macar sa ma lase sa o platesc ca acolo ajunsesem sa ma rog de ei sa mase sa o platesc numai sa termin odata cu inmatricularea.

BIne ca ai rezolvat :)

Te cred, si chiar ti-am citit cam tot ce ai postat si pot spune ca m-ai ajutat. :) Eu eram intr-o situatie tampita ca cei de la finante nu o gaseau in baza de date, ba mai mult ma puneau pe mine sa sun la primaria sectorului 2 din Bucuresti sa ma interesez. Cei de la firma de leasing spuneau ca nu au voie sa imi dea mie datele ci un reprezentant al firmei care a cumapart-o. Reprezentantul firmei care era acreditat sa tina legatura cu leasing-ul era plecat din tara si tot asa......

Bine ca am rezolvat-o amandoi si sa ne bucuram de atelaje cat mai mult timp si binenteles fara evenimente :)

Link spre post
  • 2 weeks later...

După aproximativ 2 luni de cand sunt in posesia Dusterului pot spune ca sunt încântat. Mai mult cred ca este masina ideală cel putin din punctul meu de vedere. Intr-o luna si jumătate am reușit sa fac peste 3000 de km. De consum deocamdată sunt mulțumit in ultimile 3 zile am făcut aproximativ 600 de km am sa pun si câteva poze cu consumul, si traseele făcute: Buzău - Varlaam cd7f08fd062cffacd48bfc81e73206e0.jpg34a24ac45a7ba54c0d1f922d62a7a760.jpg. Ziua 2 Buzău - Brăila -Buzău -București e934e5bc704caa97ee911e4a1baba0ff.jpg ziua 3 București - Buzău si un total de 586 km 4fb59af15dd662a77607842e9c05de0b.jpg9c18cd4bf0ef98b48bb2053976dcf087.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...