Sari la conținut

Dacia Duster 1.6 16V 4X4 Laureate-Bleu Mineral (Ph 1)

Postări Recomandate

Salutare , de doua saptamani sunt fericitul posesor al unui Duster din 2010 cu 52.000 km la bord . Pana acum sunt multumit de achizitia facuta, ce-i drept mi-am dorit aceasta masina de mult timp. O stiam de cand a fost achizitionata de noua dar, abia acum am putut sa intru in posesia ei.

post-3587-0-62103100-1435493267_thumb.jpgpost-3587-0-55199400-1435493272_thumb.jpgpost-3587-0-16722600-1435493280_thumb.jpgpost-3587-0-70864400-1435493289_thumb.jpgpost-3587-0-03924900-1435493343_thumb.jpg

Ca si consum, am reusit ca pe un drum 100 km Buzau - Braila sa scot un consum de 7.8 l, mers batraneste 90-100 rar 110km/h

post-3587-0-66012800-1435493508_thumb.jpg

Saptamana viitoare va trebui sa o inmatriculez, iar dupa, sa o accesorizez cu: cotiera, folie geamuri aparatori de noroi,etc... totul depinde si de buget

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare , de doua saptamani sunt fericitul posesor al unui Duster din 2010 cu 52.000 km la bord . Pana acum sunt multumit de achizitia facuta, ce-i drept mi-am dorit aceasta masina de mult timp. O st

O suma rotundă făcută ieri seara cand ma întorceam de la Monteoru de la GTC Trophy.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Sau, mai e varianta pentru cei comozi (ca mine): Iti creezi cont pe mydacia.ro si bagi VIN-ul masinii (pe langa alte informatii), dupa care ai o imagine completa a operatiunilor de intretinere, pe dat

Posted Images

Multumesc, da intr-adevar, nu prea am vazut multe cu aceasta culoare! Oricum nu stiu daca din poze se observa dar capota trebuie revopsita. Din cauza unei ploi cu grindina capota a suferit mici denivelari, a fost dusa la refacut unde era in garantie, iar, dupa ceva timp vopseaua a inceput sa se cojeasca....

Link spre post

Multumesc de primire! De fapt sunt membru pe forum inca de anul trecut iar, pana sa intru in posesia atelajului am tot citit topicuri si m-am interesat de cum e sa fii posesor de Duster.

@danielcojocar ma gandeam ca in loc sa o revopsesc sa ii pun folie de carbon, nu de alta dar daca o duc la reprezentanta si iar se exfoliaza....

P.S. Mi-ar placea sa particip la IND-uri, totul depinde si de perioadele in care se organizeaza!!!

Link spre post

O problema ce am observat-o zilele acestea, in farul de pe partea stanga se face condens dar nu stiu de unde ar putea fi! Are cineva vre-o idee?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...