Sari la conținut

Duster Laureate Ph2 Gris Olive, Iasi, Taz

Postări Recomandate

Am trecut de 5000km, a vazut si Transalpina(poza) si m-a adus inapoi acasa intreg. Consumul ok, 5.8 exterior si 7.5 pe autostrada, in oras inca nu stiu cat consuma pentru ca nu prea am circulat prin oras.

@t0rquemada: alarma e cea oem(8201302697), cred ca te referi la un fir albastru care ar trebui sa fie pe acolo, parca asa vazusem in schema alarmei, cred ca e legat pe direct ca sa nu dea semnal fals. Contactorul se gaseste pe undeva? Sau caut o solutie ca cea prezentata in topicul "Un Duster Sibian" si anume contactor de Laguna2.

Iar, referitor la confimare sonora a incuierii, in manualul alarmei scrie ca se seteaza de catre montator, intrebarea mea este daca se poate face din butonul valet sau trebuie reprogramata complet alarma (setari fabrica si recodata pe masina).

(caut aceste 2 solutii pentru linistea mea, si pentru ca le am pe Logan si asta noua nu le are)

Cu greierii din plafon, pana la urma am sa adopt solutia cu burete/cauciuc/spuma.

Inca o intrebare, cotiera oem montata inainte de livrare, se misca stanga dreapta, e montata prost sau e vina suportului pe care este montata?

Multumesc pentru urari.

post-3682-0-29924900-1439904092_thumb.jpg

post-3682-0-86406100-1439904103_thumb.jpg

Editat de tazzz
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, am intrat si eu in randul posesorilor de Duster, cu un Laureate Gris Olive.   PH2, Laureate, 4x4, 1.5dci + Navi, incalzire scaune, protectii aripi + portiere, camera spate, cotiera si folie g

Se monteaza ca in schema atasata, am sa-i trag si niste poze zilele astea, gasisem un manualul de montaj dar nu mai stiu pe unde. Camera e luata prin oferta de vara, la ~377 lei, e intrata de curand i

Daca scoti lampa si in spatele ei pui putin burete sau cauciuc se rezolva. Eu cred ca am pus in spate la a doua plafoniera spuma izolatoare densa, din cele folosite in constructii.

Posted Images

Hai salut, am ajuns si eu la 10.000 km, inca n-a facut nici un fel de probleme.

Am achizitionat folie transparenta pentru protectie UV cu intentia de a o monta pe capota si zonele expuse la pietre ale aripilor fata si spate, inca nu am montat-o, dar am sa pun poze cand o montez, e Oracal 970, si a fost in jur de 75 lei pentru 1 x 1.5m. (intre timp am gasit Oraguard 270 la un pret asemanator, dar momentan o voi folosi pe cea achizitionata deja)

Si am ramas fara bratul si stergatorul de la luneta cat am lasat masina jumatate de ora la unul din Mall-urile din oras, intr-o zona fara camere, s-a desfacut piulita si s-a plecat cu piesa, nici o urma pe jos, probabil cineva cauta exact piesa aia si avea cheia potrivita...

Editat de tazzz
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...