Sari la conținut

Postări Recomandate

Medianav-ul are hărți native Navteq (acum HERE) bunicele. Pentru off road nu ai alternative, în romania una din cele mai bune hărți a fost și este RoAD cu toate problemele de rigoare(cei care au Garmin știu de ce vorbesc).

Momentan singura soluție alternativă la RoAD e 7ways cu hărți OSM(românia are doar vreo 471MB) la nivel de cărare în pădure sau cladire în UM0xxxx. Din fericire rulează pe Medianav.

Android în mașină sună mișto, dar te obligă la conexiune internet, trecem peste monitorizare și ajungem la partea sensibilă: ce faci dacă ești "hăckuit"? ce se întâmplă dacă unitatea hăkuită are acces la CAN-ul mașinii? (să amintesc de aparatele electrocasnice "deștepte" ce pot fi virusate ușor de cineva bine intențonat) .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 47
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vin si eu cu o parere pe care multi o vor critica: nu vreau android sau alte jucarele din astea pe nimic din masina... medianavul asa cum e + RVC mi se pare ok (fara menavrus si alte jucarele); de ce?

Cred ca excesul de tehnologie e mai mult o dependenta decat o necesitate. Nu inteleg in ruptul capului, mergand de acasa la serviciu (80% din timpul de utilizare a masinii la fel ca cei mai multi dint

Istoria are tendinta sa se repete...pentru ca...oameni...   „Mult stimate domnule președinte, Viața țării noastre este tulburată de o nouă formă de transport care se numește cale ferată. După cum b

Posted Images

Pe parrot am avut android si era ok, adica net aveam nevoie doar in cazul in care voiam radio online sau sa fac un update la waze. E drept ca nu era legat pe CAN, era independent.

Eu ma gandeam la android in masina doar pentru alte aplicatii de navigatie si pentru camere video ( fata, spate, interior). De exemplu o camera video fata poate ajuta la parcare sau in offroad sa vezi mai bine in fata masinii si eventual poate inregistra peisajul s.a.m.d.

Link spre post

Pe parrot am avut android si era ok, adica net aveam nevoie doar in cazul in care voiam radio online sau sa fac un update la waze. E drept ca nu era legat pe CAN, era independent.

Eu ma gandeam la android in masina doar pentru alte aplicatii de navigatie si pentru camere video ( fata, spate, interior). De exemplu o camera video fata poate ajuta la parcare sau in offroad sa vezi mai bine in fata masinii si eventual poate inregistra peisajul s.a.m.d.

si eu am urmarit un gadget ce ruleaza pe android numai din motive de harti gps si camera de inregistrare din motive de eliberare parbriz de ventuze, gadgeturi atarnatoare si cabluri. Pana in prezent nu am gasit decat ceva chinezariii care nu m-au convins de fiabilitate (cca 2500 de lei nu-i de ici colea) asa ca am renuntat deocamdata.

Offtopic. Intre timp am gasit un GPS interesant dedicat pentru offroad, in care iti poti scala si incarca harti etc poti monta o antena suplimentara gps exterioara. In plus vine si cu un senzor de rotatie roata (retine pana la 10 tipodimensiuni diferite de roti), prin urmare il trec pe lista lui Mos Craciun, poate.....

Link spre post
  • 1 year later...

Salutare !

Sunt in Germania si cautand pe ebay am gasit doua modele care mi-au atras atentia.

Credeti ca pot fi adaptate pe un DusterPH1 ? Cunoaste cineva modelele si imi poate spune dezavantajele ?

Imi dau seama ca sunt chinezarii dar nu strica sa intreb, totusi.

http://www.ebay.de/itm/HD-1024-600-Quad-Core-Doppel-2-Din-Android-4-4-Autoradio-GPS-Navigation-2GB-RAM-/301929155522?hash=item464c614bc2:g:9esAAOSwn8FXR-le

http://www.ebay.de/itm/6-2-Android-5-1-2-Din-Quadkern-Autoradio-GPS-Navi-DVD-DAB-Wifi-OBD2-RDS-16G-BT-/291780772244?hash=item43ef7d4194:g:2zkAAOSwjXRXa63Q

Link spre post

http://www.aliexpress.com/item/7-Android-4-4-Car-PC-Audio-Video-Head-unit-For-Renault-Duster-Sandero-Lodgy-Dokker/32340719954.html?spm=2114.13010308.0.45.NQKNyL

Asta merge direct in locasul de Duster PH2, ce se stie ca se poate adapta (cu ceva eforturi) la PH1. Teoretic si modelele de la tine, cu masca potrivita, se pot adapta cred.

Link spre post

Salut, eu am montat pe a mea o unitate 2 DIN cu Android, e direct fit. Comenzile de pe volan merg perfect. Eu am luat unitatea de pe alibaba.com

post-1252-0-69969100-1468079825_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...