Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut tuturor,

 

in acest Weekend are loc la aerodromul de la Comana un festival al zborului si al sporturilor extreme printre care si offroad.

 

Pentru noi, organizarii au facut un traseu de aproximativ 50 km in jurul aerodromului prin padure si pe camp - de dificuptate mica (standard soft)

 

Se va merg pe roadbook in echipe de doua masini ( cel putin e recomandat sa fie dotata cu MT/AT) in fiecare CP - fiecare echipa are de indeplint o misiune de tip treasure hunt - astfel incat sa isi poata continua traseul. (ceva asemanator cu ce a fost la IND de la Horezu)

 

Iesirea este una prieteneasca iar competitie este doar pentru palmares ,experienta , placerea de a face offroad. nu sunt necesare licente, asigurari sau pregatiri speciale ale masinilor. de asemenea premiile in principal sunt felictarile celorlalti participanti si o surpriza din partea CNOR . taxa de participare ar fi undeva la 50 lei / masina - care sa acopere cheltuilile organizatorilor cu traseului si o parte de mancare sambata seara. Mi s-a recomandat sa ne mai aducem si noi un mic, o bere, o ceafa pt gratar si pachetel pentru sambata la pranz pe traseu( taxa ar acoperii mancarea la ceauna de seara din ce am inteles)

 

vor fi si ceva demonstratii aviatice - atat sambata cat si duminica ( nu cunosc programul sau exact ce se va intampla)

 

plecare este sambata dimineata la ora 8 de la petrom iesirea din Bucuresti spre Giurgiu .

 

sambata seara dupa finalizarea competitiie - se va face o petrecere campeneasca ptrobabil ceva muzinca, povesti, foc de tabara - va fi si un bar de unde vor putea fi achizitionate bauturi ( daca nu veniti pregititi de acasa) iar duminica - cine va ramane vor puteaadmira spectacolul aviatic sau cei mai curajosi( contra cost) vor putea face o plimbare cu un avion de mici dimensiuni

 

cazarea se face la cort langa aerodrom acolo udne va fi si petrecerea. Iar duminica -

 

bineinteles cine nu doreste sa stea la cort sau sa ramana peste noapte se vor putea caza la pensiunile din zona sau sa se intoarca spre casa .

 

 

Daca doriti sa participati putem vorbi la temefon - 0740919536 sau aici pe .

 

invitatia am primit eu din partea organizatorilor cu rugamintea sa o transmit mai departe si catre voi .

 

au mai fost invitati si alte comunitati ( ex land rover, jeep etc) - deci vom avea competitie .

Editat de Mihai Petcu
  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai probabil vor aparea de diminica poze de la participanti - - duminica e de relaxare , socializare privit in sus la avioane ( probabil cine mai doreste ceva plimbare vse mai poate face pe acolo diferite activitati offroad spatiul permite.

Editat de Mihai Petcu
  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×