Sari la conținut

Duster 4X2 Luat La Repezeala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutari! Numele meu este Teo si de 3 zile sunt posesorul unui Duster 4x2 1.5 dci 110cp, Laureate, gri comete, MediaNav, harta Europei, cruise control si pachet look. Este a 8-a masina personala si

Bun venit!!!   Cand l-am luat pe Prafuila al meu, nici prin coltu' mintii nu-mi trecea c-o s-ajunga asa:

Pozele promise...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Dupa 2000 km in doua saptamani consumul este undeva la 6,9 l mediu la pompa. Pe traseul Buc-Tg Neamt-Buc am scos consum la pompa de 6,1l, la o viteza medie de 77km/h. In alta ordine de idei am montat senzori de parcare Valeo, dar se aud foarte incet. Astia de la Meridian mi-au spus ca nu au ce sa le faca. Are cineva o idee ce poate fi?

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unde ti-au pus difuzorul?

Initial difizorul meu meu a fost lipit pe acel plastic de la gemuletul din spate. Acolo se auzea tare, dar le-am zis sa il mascheze sa nu se vada.

Asa ca la urmatoarea vizita in service l-am mutat eu sub suportul acela pentru polita spate. Se aude un pic mai incet dar e OK.

Link spre post

Este sub suportul de plastic al politei. Problema e ca se aude incet chiar si din spate cu portbagajul deschis. O sa vad ce fac pe viitor la urmatoarea vizita la dealer.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Dusterelu' a facut 3500 km si ma uimeste consumul... 5,2l/100km extraurban la viteza medie de 67km/h. Sunt extrem de multumit!

In schimb vopseaua e horror. A inceput sa se zgarie ca naiba peste tot. Exact ca la fostul Logan. :(

Link spre post
  • 2 months later...

Salutari!

Sa sterg un pic praful... masina tocmai ce a trecut de 12.000 km, am facut primul schimb de ulei la 10.000 km si consumul real calculat de mine este de 6,45 l/100 km.

In continuare sunt foarte multumit dar a inceput sa troncane/zornaie ceva la haion. Cei de la Dacia au zis ca e o tija de la sistemul de inchidere, au facut ceva pe acolo, dar o zi mai tarziu problema a reaparut. De asemenea am faimoasa problema cu AC-ul care nu mai functioneaza dupa 3-4 ore de condus. Il opresc 5 minute si isi revine. Cei de la Meridian Nord au tinut masina cateva ore, au facut N teste, au inlocuit freon etc. dar concluzia e ca la ei nu s-a manifestat problema si nu au ce sa ii faca :( Mi-au zis sa ma intorc cand face probleme. Evident ca nu pot replica 3-4 ore de mers si exact in momentul ala sa ma duc la ei. Ceva sugestii?

In viitorul apropiat o sa ii montez incalzire in scaune si o sa ii cumpar un set de roti de iarna.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...