Sari la conținut

Duster 4X2 Luat La Repezeala

Postări Recomandate

Salutari! Numele meu este Teo si de 3 zile sunt posesorul unui Duster 4x2 1.5 dci 110cp, Laureate, gri comete, MediaNav, harta Europei, cruise control si pachet look.

Este a 8-a masina personala si am cumparat-o mai mult cu inima.

Dupa diverse experiente cu masini sh si noi, toate benzinare, am ajuns la concluzia ca vreau din nou o masina noua, usor de intretinut si cu consum mic. Ca idee merg relativ mult cu ea: aprox 40.000 km pe an.

Ultima masina personala, un BMW e46 318i din 1999 a fost o masina extraordinara din punct de vedere al dotariilor si al placerii de a o conduce, dar in aceelasi timp o gaura in buget. A costat intretinerea si diversele inbunatatiri peste 6000 euro in mai putin de 3 ani, iar consumul era de 13l/100 km in Bucuresti.

Acum 2 saptamani am luat hotararea sa il vand si sa imi cumpar Duster-ul. Am cautat o masina din stoc deoarece timpul nu imi permitea sa astept sa o lansez in fabricatie (munca mea este strans legata de masina).

De asemenea avand in vedere ca la drive-test nu am fost prea incantat de cutia extrem de scurta a modelului 4x4 si eu nu o sa merg in off road cu ea am decis sa merg pe 4x2.

Am gasit masina pe stoc la Cluj si in mai putin de o saptamana de la plata avansului am intrat in posesia ei.

Masina mi-a placut de cand a aparut si mai ales PH2 mi-a placut la nebunie. Sunt extrem de incantat de masina si uimit de cat de silentioasa este pentru un diesel. Singurul regret este ca nu am putut ca astept sa o iau full. O sa pun senzori aftermarket, dar nu stiu cum sa rezolv cu pielea de pe volan si schimbator, este chiar groaznic acel plastic "chior". I-am mai luat de la dealer ornamente proiector, presulete, cotiera si tavita portbagaj.

O sa revin cu detalii si impresii. Si doua poze in graba:post-3880-14305849472861_thumb.jpgpost-3880-14305849675262_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 54
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutari! Numele meu este Teo si de 3 zile sunt posesorul unui Duster 4x2 1.5 dci 110cp, Laureate, gri comete, MediaNav, harta Europei, cruise control si pachet look. Este a 8-a masina personala si

Bun venit!!!   Cand l-am luat pe Prafuila al meu, nici prin coltu' mintii nu-mi trecea c-o s-ajunga asa:

Pozele promise...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Multumesc frumos! O sa incerc sa iau legatura cu el si sa rezolv saptamana viitoare. Ca planuri vreau sa ii pun volan si schimbator in piele, senzori de parcare si scaune incalzite.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Pentru volan va trebui să găsești pe cineva să ți-l "împielițeze". Măciulia o găsești la @PLANETARA (și eu mă gândesc la una, la mine a început să se cojească cromul de deasupra).

Felicitări pentru achiziție și mulți km împreună.

Link spre post

Pentru volan va trebui să găsești pe cineva să ți-l "împielițeze". Măciulia o găsești la @PLANETARA (și eu mă gândesc la una, la mine a început să se cojească cromul de deasupra).

Felicitări pentru achiziție și mulți km împreună.

Sa ia volanul "impielitat" de-a gata! ☺

Link spre post

As prefera sa il iau direct in piele. Pentru a il imbraca pe asta ar trebui sa stau cu masina imobilizata o zi sau doua si din pacate timpul nu imi permite. O intrebare: cum se scoate nuca actuala? Am citit pe forum , dar nu am putut sa ajung la o explicatie clara. As prefera sa nu o distrug pe asta de o am acum.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Mic update: tocmai am facut plinul la masina si am constatat cu stupoare ca au intrat 45,04 litri pentru 470 km parcursi. Asta inseamna aproape 9,6l/100km. Sunt usor dezamagit avand in vedere ca am facut 150 km urban, 250 km pe autostrada si restul de 70 km pe drumuri nationale. Motorina a fost OMV MaxxMotion. Sa speram ca o sa scada pe viitor. P.S. pe BC arata consum mediu de 7,9l.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...