Sari la conținut

Duster 4X2 Luat La Repezeala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutari! Numele meu este Teo si de 3 zile sunt posesorul unui Duster 4x2 1.5 dci 110cp, Laureate, gri comete, MediaNav, harta Europei, cruise control si pachet look. Este a 8-a masina personala si

Bun venit!!!   Cand l-am luat pe Prafuila al meu, nici prin coltu' mintii nu-mi trecea c-o s-ajunga asa:

Pozele promise...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Dupa 2000 km in doua saptamani consumul este undeva la 6,9 l mediu la pompa. Pe traseul Buc-Tg Neamt-Buc am scos consum la pompa de 6,1l, la o viteza medie de 77km/h. In alta ordine de idei am montat senzori de parcare Valeo, dar se aud foarte incet. Astia de la Meridian mi-au spus ca nu au ce sa le faca. Are cineva o idee ce poate fi?

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unde ti-au pus difuzorul?

Initial difizorul meu meu a fost lipit pe acel plastic de la gemuletul din spate. Acolo se auzea tare, dar le-am zis sa il mascheze sa nu se vada.

Asa ca la urmatoarea vizita in service l-am mutat eu sub suportul acela pentru polita spate. Se aude un pic mai incet dar e OK.

Link spre post

Este sub suportul de plastic al politei. Problema e ca se aude incet chiar si din spate cu portbagajul deschis. O sa vad ce fac pe viitor la urmatoarea vizita la dealer.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Dusterelu' a facut 3500 km si ma uimeste consumul... 5,2l/100km extraurban la viteza medie de 67km/h. Sunt extrem de multumit!

In schimb vopseaua e horror. A inceput sa se zgarie ca naiba peste tot. Exact ca la fostul Logan. :(

Link spre post
  • 2 months later...

Salutari!

Sa sterg un pic praful... masina tocmai ce a trecut de 12.000 km, am facut primul schimb de ulei la 10.000 km si consumul real calculat de mine este de 6,45 l/100 km.

In continuare sunt foarte multumit dar a inceput sa troncane/zornaie ceva la haion. Cei de la Dacia au zis ca e o tija de la sistemul de inchidere, au facut ceva pe acolo, dar o zi mai tarziu problema a reaparut. De asemenea am faimoasa problema cu AC-ul care nu mai functioneaza dupa 3-4 ore de condus. Il opresc 5 minute si isi revine. Cei de la Meridian Nord au tinut masina cateva ore, au facut N teste, au inlocuit freon etc. dar concluzia e ca la ei nu s-a manifestat problema si nu au ce sa ii faca :( Mi-au zis sa ma intorc cand face probleme. Evident ca nu pot replica 3-4 ore de mers si exact in momentul ala sa ma duc la ei. Ceva sugestii?

In viitorul apropiat o sa ii montez incalzire in scaune si o sa ii cumpar un set de roti de iarna.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...