Sari la conținut

Duster Laureate Bleu Cosmos

Postări Recomandate

Daca ti-e bun pretul, e bun pachetul. De auzit se aude bine alan42. Baza magnetica e ok daca nu tii statia tot timpul pe masina. Nu e clar ce dimensiune are baza magnetica.

ML145 e o antena ok, chiar si asta de la PNI ( Midland e mai buna, dar la cat o vei folosi, n-are rost sa dai banii pe un Midland). Poate o verificare/ajustare cu un SWR metru dupa cumparare e indicat sa faci, dar daca nu uiti ca esti in emisie si nu vorbesti mai mult de 1-2 min. pe mesaj e ok asa direct din pachet.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 37
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa lupte seculare care au durat vreo 2 luni si ceva am fosta astazi sa ridic gusterul albastru

Salutare si... bun venit in comunitate! Ne bucuram si pentru faptul ca peste putin timp ai sa intrii si cu "agregatul" in aceasta frumoasa familie Asa cum a mentionat si @vsebas... parerile sunt imp

Si asa arata curata

Posted Images

Eu folosesc de ceva timp Alan52, care este de fapt 42 fara acumulator si antena mica. Statia este foarte buna si eu am avut pachet alan 52+ antena ML145 de la Midland si sunt foarte multumit de ele. Singura problema avuta anul asta a fost ca din cauza bazei prea mici pe la un drum prin padure a cam luat-o la fuga de pe plafon antena. dar in rest merge foarte bine. Daca le iei si vrei sa ii facem o verificare sa imi zici ca avem pe acas un SWR metru.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salut. La umbra / in intuneric e diferenta destul de mica intre cel nemetalizat si asta. In soare e alta culoare. Mizeria pe ea se vede intr-un mare fel. Si la IND si la INDDD a mea parea cea mai prafuita si zgariata(vezi poza de deasupra de la @vsebas) dintre toate. La faza cu praful cred ca cele mai ok sunt alb si gri. Dar mie imi place si nu as schimba culoarea chiar daca as putea. Daca stai/lucrezi aproape de Pipera sau Preciziei ne putem vede sa o poti vedea si pe viu.

Editat de gserban
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...