Sari la conținut

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 26
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Vina iarna! ;))

O sa va trebuiasca sigur pt. anvelopele de iarna obligatorii! :)

Maestre ne pare rau dar iarna jantele de aliaj(cel putin pe orasul d-voastra Romania) nu sunt recomandate deoarece prezenta pe soselele orasului (pardon) patriei Ro a sarii NaCl in exces face rau(de mare :o ) la aspect. 8-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Genial! Sa inteleg ca nu vrei sa le cumperi, nu? 8-))

Am trecut "Romania" in dreptul localitatii in momentul in care m'am inscris pe acest forum , deliberat, nu din greseala. Nu stiu daca este chiar necesar sa'ti dau explicatiile astea, dar o fac pt. a nu ramane dumneata cu o impresie gresita.

Vad ca stii formula sarii, imi poti spune exact formula chimica a materialului care se imprastie iarna pe drumuri? Nu de alta, dar sa gasesc niste jante care sa reziste cateva luni de iarna fara a li se face rau de mare. Maestre. :o

Link spre post
Genial! Sa inteleg ca nu vrei sa le cumperi, nu? 8-))

Am trecut "Romania" in dreptul localitatii in momentul in care m'am inscris pe acest forum , deliberat, nu din greseala. Nu stiu daca este chiar necesar sa'ti dau explicatiile astea, dar o fac pt. a nu ramane dumneata cu o impresie gresita.

Vad ca stii formula sarii, imi poti spune exact formula chimica a materialului care se imprastie iarna pe drumuri? Nu de alta, dar sa gasesc niste jante care sa reziste cateva luni de iarna fara a li se face rau de mare. Maestre. :o

Din nefericire (pt d-voastra)se folosesc si alte tipuri de sare pe sosele nu numai cele de sodiu.Vanzare usoara ca nu e prost cel care cere ci....

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...