Sari la conținut

1 Mai In Dobrogea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mi-a iesit un consum mediu la pompa 10,5%; alimentat in Tulcea inainte de urcarea pe bac spre Chilia Veche, realimentare cu 40l dupa 378 km (din care cca 180 offroad - cam jumate). Niciuna din cele 3

Altele:

Salutare tuturor,   Impreuna cu @denon2808 am discutat sa organizam de 1 mai o iesire pentru cine nu are alte planuri; propunerea noastra a fost pentru Dobrogea intrucat votul pentru desfasurarea in

Posted Images

@danielcojocar, ne ajuti si pe noi cu o propunere (doua) de traseu in asa fel incat sa nu intram in zonele protejate?

Nu stiu cum sa ajut... caci nu stiu nici prea mult da' nici pe unde vreti voi sa mergeti (tinand cont ca Dobrogea e mare).

Exista zone si in care sa parcurgi 100 km in doar 3 km de traseu (in special atunci cand ploua) si exista zone si pe malul marii pe nisip prin zona Vadu (si astea sunt prin rezervatie). spre Cetatea Histria. In zona asta mai exista posibilitatea "de joaca" si in jurul lacului Tasaul la N-NE de Navodari.

Trebuie avut grija sa nu intrati in rezervatie pe langa drumurile amenajate. Pe drumurile amenajate sepoate circula fara probleme.

Totodata trebuie avut mare grija la nivelul apei caci drumurile pot fi inundate.

Mai exista posibilitatea de joaca in careul Topraisar - Amzacea - Mosneni - 23 August - Biruinta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun, m-am mai documentat putin si in principiu vom ramane pe varianta asta daca nu apare ceva mai bun: Tulcea - Chilia Veche

In principiu ar fi bine ca pana la jumatatea lui Aprilie sa stim cine vine pentru a rezolva cu cazarea si permisele de acces cu auto in rezervatie (aprox 10 lei de auto pe zi). Dupa ce trecem cu bacul la Tulcea vom avea doua variante: pe drum pietruit cu gropi sau pe drum de pamant cu sleauri (o sa dau si niste telefoane sa intreb exact care mai e starea drumurilor acolo); drumurile de pamant devin inaccesibile daca ploua.

La intoarcere daca nu ocolim prea mult (in functie de cine vine si de unde vine) putem da o tura si pe la cetatea Histria.

Link spre post

Am vorbit la Pensiunea Vital (http://www.vital-chiliaveche.ro) si am rezervat de principiu 2 locuri pentru cei care merg 100% (eu + @denon2808); mai sunt disponibile inca 3 casute tot la ei, iar dc nu avem loc mai luam la o pensiune in vecinatate.

Primul bac pleaca din Tulcea la ora 7am si merg la ore impare. Drumul de macadam a fost reabilitat 90% in toamna 2014, iar daca nu ploua, persoana de la pensiune imi va trimite o harta pana plecam cu drumurile de pamant alternative pe care putem merge.

A ramas sa mai discutam de taxele de statiune, in principiu ne pot facilita ei. Peste 2 saptamani voi mai discuta odata cu ei la telefon pentru confirmarile finale. Daca mai doreste cineva sa vina, let me know ca sa rezerv locuri (nu costa nimic in avans).

PS: la pensiune ne poate face de mancare orice, nu doar peste, in cazul in care exista persoane ce nu mananca peste

1. @dtel

2. @denon2808

3. ...

Editat de dtel
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...