Sari la conținut

Stick Usb Pentru Cd Player

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Domnilor... hai sa fim seriosi. Ce tot discutam de capacitati/HDD/SSD/etc???!!!   Vedeti si in poza: din 32 GB am ocupati 13 in 38 foldere si 1200 melodii, cam 75% din ele sunt in format 320kb/s 441

In situatia asta un stick usb isi face treaba foarte bine. E si mai putin sensibil la miscare decat un hdd, care este de preferat sa fie cat mai fix posibil in momentul in care este citit.   Minusul

Eu am asa ceva http://www.pcgarage....d310-8gb-black/ si merge foarte ok. In fine, exceptand randomizarea care nu prea merge ok, adica ascult acelasi playlist, random ce-i drept, dar acelasi in fiecar

Posted Images

Da, mai fac asta uneori, ca oricum ma leg cu tel. la masina. Se aude o idee mai bine, pe tel am niste setari mai calumea, mai bag cate un youtube ocazional si merge si mai bine randomizarea :) Pai sticku' il gasesc tot timpul unde il las, adica in player, in afara de momentele in care mai umblu la muzica de este pe el, din ce in ce mai rare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Telefon inteligent + card marisor + bluetooth

si nu mai ai nevoie de stick care niciodata nu-i acolo unde ai nevoie de el.

Vezi ca via bluetooth se mai întrerupe uneori (mai des un unele cazuri)

Sent from my iPhone 6

Link spre post

Da daca sar de la o piesa la alta inainte si inapoi repetat ceva se blocheaza pe circuit.

Playerul ( ele ) de pe telefon sunt superioare si reusesc sa transmita efecte surpinzatoare sistemului audio.

Link spre post

Problemele cu bluetooth streaming țin de telefon (mai precis de android, pe iOS s-au rezolvat problemele) nu de medianav sau plug&radio.

Cel puțin pe medianav, cititorul de carduri nu are ce căuta pentru că nu e montat ca și stick ci ca unitate amovibilă ceea ce generează unele probleme.

Care nu are ce face poate folosi o unitate optică pe usb (ai 99,9% șanse să meargă).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...