Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu m-am putut abtine. Trebuia sa incerc ceva, oricat de modest:

... si iata ca in sfarsit a sosit! A meritat asteptarea. 1.5 dCi 110cp 4wd Negru, pack piele, scaune incalzite, media nav, cruise control/limitator viteza, jante dark metal. Pareri de 500km: nu mai

Am terminat in sfarsit proiectul 'scuturile'. A fost o placere sa le montez singur- sunt sceptic visavis de "doreii" din service-uri, asa ca unde pot ma bag eu. Toate gaurile suruburilor s-au potrivit

Posted Images

Interesant, ca pare sa aiba suprafata de contact cu asfaltul destul de mica, si un profil care nu pare sa degajeze apa...

P.S. Mai tarziu am citit "user review"-urile din primul tau link, si mi se pare foarte interesant cum sunt percepute de catre utilizatori - multi le-au acordat 5 stele, si multi le-au acordat 1 stea - chiar ca m-au facut curios...

http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/category/off-road-tires/all-terrain-t-a-ko2/tire-details#expert_tire_reviews

Editat de ambvision
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Off-topic?

Evident BFGurile nu sunt cauciucuri pt vitezomani, iar aderenta lor reala (in cazul size Duster) e undeva la roti de 185/65/R15. Dar Dusterul nu e o masina pt vietze mari oricum... De asta nu am pus si arcuri mai mari ci doar amortizoare Mudster, pt ca acum masina e mai stabila in curbe si are un risc mai mic cu doar 2,5 cm in plus - fata de un 5cm sa zicem. Deasemenea toate reviewurile pe net sunt pe marimi de camionete sau SUVuri grele, si nu se aplica - caci Dusterul cantareste jumate din o camioneta.

Pana la urma Dusterul e o varianta de Logan iar daca o faci mai stabila si tii BFGurile la 1.9 max 2.0 presiune... ai siguranta suficienta (*Pt ca masina e foarte usoara fata decat vrea sa para prin design ca marime).

Ce ii trebuie Dusterului sunt niste discuri mai bune pe fata :)

http://www.racingnic...disc-duster-esp

PS. Am atasat si o poza unde trebuie neaparat antifonat pt reducerea zgomotului BFGurilor. Cum am antifonat pe rand mai peste tot; stiu unde s-a simtit cel mai bine. Daca ma gandesc bine mergea si pe bucata de langa usa, dar acolo e buretele si dadusem deja bine cu ceara/parafina antirugina.

post-4805-0-02785300-1475959870_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...