Sari la conținut

Wishing For A Duster

Postări Recomandate

Sotia mea conduce lejer Dusterul si nu e o problema. Dar cunosc multe femei care conduc autobuze. de fapt majoritatea soferilor de autobuze pe aic sunt femei. Daca o femeie poate conduce un autobuz, banuiesc ca un Duster e mai usor :ahappy: . Pana una, alta, bune venit pe

Si sotia mea se descurca foarte bine cu Duster-ul. De fapt il conduce si mai mult si mai repede decat mine...:)

Singura dificultate apare la parcarea laterala cu spatele datorita formei pronuntate a aripilor spate...ramane in continuare a chestie de experienta pe Duster.

Depinde de ce masini ati condus inainte. In cazul meu sotia e multumita de alegere.

si da, sa nu uit...Bine ne-ai gasit! :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 143
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai comanr mai, eu nu stiu ce sa zic, se pare ca unii oameni nu pot fi intelesi, sau altii nu pot intelege nimic pe lumea asta. Eu nu stiu cum a trait sau cum traieste acel om initiator de topic, dar

mai omule, te rog nu incerca sa ma jignesti, ti-au mai scris altii despre aerul tau de übermensch in ale masinilor, si stilul de comunicare "prietenoasa". Deja m-ai catalogat cateva posturi mai inaint

Un An Nou fericit tuturor!   Sunt bucuros sa am ocazia de a ma alatura comunitatii celor impatimiti de Dacia Duster. Desi nu posed inca un astfel de autovehicul, il sorb din priviri cu fiecare noua

Posted Images

Bine v-am gasit, multumesc.

Am citit pro-urile Duster dar si Sandero stepway - si m-au pus pe ganduri.

Ca sa fiu sigura ca Dusterul este ce imi doresc voi face programare la drive test.

Parerea mea ca drive testul nu e concludent. Daca se poate, inchiriaza un duster pe weekend si faceti o tura de minim 100km impreuna :). Eu inainte de a avea al meu, la prima inchiriere am facut 2000km :)

Apoi si un drive test cu sandero stepway si altfel o sa arate lucrurile.

Link spre post

la drive test cu Dusterul am mers 7km... pe asfalt, prin oras... no fain ce sa zic...da nu mi-o spus nimic testul ala... dupa 2 zile mi-am cumparat alta masina ptr "joaca"

acuma, dupa ce am condus Dusterul , dupa ce am mers cu un Duster dupa mine pe niste coclauri interesanti si am vazut ce poate....as lua un Duster cu ochii inchisi...dar inca nu e momentul sa schimb masina :ahappy:

Editat de kidu79
Link spre post

Bine v-am gasit!

- Dusterul mi-a placut de cand a aparut (aveam doar o fixatie privind teava de esapament incredibil de subtire)

- am condus Tico, Matiz si Hyundai accent. Toate au mai avut cate un proprietar inaiinte, nu au fost noi- Dusterul il vreau nou

- tot primesc indemnuri spre VW, Skoda, Suzuki dar nu asta imi doresc - daca as fi vrut o masina mica probabil alegeam Micra sau Fiatul 500.

Voi merge la drive test si daca mi se pare ok continui demersurile - nu stiu daca includ si Duster in programul Rabla

Pana atunci voi continua sa citesc ce postati, ca sa ma pregatesc mai bine pentru acel moment.

Felicitari tuturor celor care au si/sau conduc un Duster!

Link spre post

Eu am fost la dealer de... prea multe ori sa-mi tot configureze un Duster si sa-mi dea alternative de finantare. Nu stiu daca asa am nimerit, dar de fiecare data era programul rabla activ si puteam folosi, ultima data parca, 3 cupoane rabla :) dar nu mai tin minte exact ca s-au intamplat atat de multe de atunci :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...