Sari la conținut

Plafoniera Spate Duster

Postări Recomandate

Am gasit o varianta interesanta pentru plafoniera spate:

...

Ce e si mai nteresant, este ca iti ofera doua prize de 12v suplimentare pentru spate! :D

Acu' abia am realizat ce-i mai interesant la plafoniera asta...

S-ar putea monta microfonul de la sistemul maini libere, pe lateralul ei si... interlocutorii nu s-ar mai plange de calitatea extrem de slaba a sunetului emis

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

eu mi-am montat 2..plafoniere,in portbagaj linga stopuri,de fapt sint 2 buc banda led de 20cm.S-a imbunatatit iluminarea,daca nu pun polita aia,se reflecta lumina din tavan in toata masina,in mod spec

n-arata rau, insa ma gandesc la ce a zis @danielcojocar vizavi de siguranta "dovleacului", mai ales dupa neplacuta mea experienta de anul trecut in care un ... sa-i zic om ... din belarus m-a dat cu l

Sunt doar pasionat de masini!

Posted Images

Apropo de plafoniera, ce părere aveți despre cele care se vând în târg, de-a gata? Au forma plafonierei însă e de fapt o plăcută umpluta cu leduri. Probabil da o lumina foarte puternica.

Sent from my Nexus 4

Link spre post

Cum zice si colegul @denon2808 poti sa iei si sa verifici. Eu am asa ceva in masina. Dar am luat din sursa sigura si la mine nu e placuta e direct led lipit la alimentare. Am avut insa la logan plafoniera cu placute de leduri in ele.

Link spre post

Sau iei plafoniera normala cu becuri de la cei din mioveni care vand in targ. si apoi cauti asa ceva pe net:

post-2190-0-19408900-1424186289_thumb.jpgpost-2190-0-37024300-1424186299_thumb.jpg

are conector normal de bec plafoniera, il pui in soclu si apoi cu un pistol de silicon termin prinzi pe margine de plafoniera placuta de led-uri.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...