Sari la conținut

Planetara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

În caz că nu știați ce este pentru unii colegul nostru de forum     Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Pentru a nu face UP gratuit la un anumit topic de vanzare, din cate stiu eu aici s-a hotarat prin regulament ca multumirile sau nemultumirile dupa caz sa se faca intr-un topic deschis in aceasta secti

Imi permit sie eu sa-i dau un feedback colegului @PLANETARA. Am achizitionat de la el un kit de ambreiaj, si un buton comanda geam cu impuls si... el, probabil datorita colaborarii noastre indelungat

Posted Images

La bursa.

http://forumduster.r...a-piese-duster/

Si ca sa fiu on-topic, am luat de la el protectiile de usi si aripi si mi-a dat cadou butoanele climatizare de ph2. Apoi am luat o plafoniera cu 3 spoturi si un lucas. Toate, absolut OK, de origine.

Editat de BlaueCorsa
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Ar fi bine ca Planetara sa posteze si intrebarea ta..Probabil tu ai vrut piese AM ..Omul nu comercializeaza asa ceva.Nu.s frate cu el dar pe unde vinde are referinte bune si preturi ok. Un exemplu...set bandouri si protectii aripi le are la 850..La dealer si in alte locuri sunt cam 1400 ron.

NU DAU QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

Link spre post

Le gasesti si pe OLX sau alte siteuri de gen la acelasi pret.

Mi-a fost peste mana sa sumarizez dialogul cu un om mai putin "constructiv" si imi e si acum putin la fel, deci ti-am dat fyi si inchid aici subiectul. Sunt piese care merita originale si altele nu, ca de exemplu un banal amortizor de haion.

Editat de Cain
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...