Sari la conținut

Cumpar 3 Roti Rezerva Duster Ph2 Michelin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@stefanudrea: vei fi unic in lume, fiind singurul om care toamna da jos all-season si pune alte all-season, si primavara la fel Anyway, spor la cumparaturi ! Chiar sunt curios daca isi vinde cineva

Cum poate fi "mai interesant", avand in vedere ca si Continental-urile, si Michelin-urile sunt all-season ? Sunt foarte similare, doar de marci diferite ! O sa ai 8 roti care nu-s nici de iarna, nici

ATENTIE! Rotile sunt marcate cu indicativul de max 80 km/h deoarece sunt altfel de jante. Ele sunt dintr-o tabla mai subtire/slaba. Nu sunt acelasi material ca jantele normale de Duster

Posted Images

ATENTIE! Rotile sunt marcate cu indicativul de max 80 km/h deoarece sunt altfel de jante. Ele sunt dintr-o tabla mai subtire/slaba. Nu sunt acelasi material ca jantele normale de Duster

Nu ma grabeste nimeni iarna. Numai sa nu am o rezistenta mai inversunata din partea nametilor! Acolo sunt deja constient ca nici anvelopele nu ma ajuta mult asa ca pt iarna urmatoare imi voi lua si o pereche de ghete mai rezistente la nameti si ghetusuri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite Stefane, vezi ce spune lumea?! Numai tu esti contra vantului la toate! Hahaha...

M-ai facut sa le curat degeaba! Cine mai are acum, ca tine, roata data cu spirt?! O poti pune in sifonier, ca oricum spatiu pt ea in masina nu mai ai! :))

• Like 2
Link spre post

A reusit Delu sa dea markerul jos. Deci setul va fi maine complet si voi vedea in timp daca m-am inselat sau nu. Multumesc tuturor pt gandurile impartasite pe acest topic.

Editat de stefanudrea
Link spre post

Mie chiar imi plac cu marker.Ce fel de marker este?

Este un marker de la All ride. Se gaseste in benzinarii. Sunt albe sau gri, cu ambalaj bleu. Se curata greu in timp, daca nu sunt frecate rotile de borduri.

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...