Sari la conținut

Noul Meu Duster Laureate 4X4 110 Cp

Postări Recomandate

Sebastian,

Poti te rog sa imi spui cam cat ar costa senzorii de parcare fara reducere?

Ornamentele pentru spoiler ti le-ai montat tu sau au fost montate la service?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 91
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana aceasta am reusit sa inlocuiesc "ghetele" de iarna cu "pantofii" de vara. Am profitat de acest lucru si am schimbat rugina de pe butuci si etriere cu un rosu aprins. Cam asta a iesit:

Acum ca s-a clarificat si problema cu senzorii de parcare, o sa continuam cu modificarile efectuate la masina. Am profitat de vremea buna si am foliat geamurile portierelor spate, luneta si lateralele

Mamaaaaa, ce aderenta !!!

Posted Images

Greșit, se pot pune din fabrică senzori de parcare, au firele integrate în cablajul mașinii și buton de oprire. Senzorii ce se montează în reprezentanță sunt agreați de Dacia și nu au nimic în comun cu cei din fabrică.

Link spre post

Senzorii de parcare montati de fabrica sunt doar trei, au doar avertizare sonora si costa 200 eur fara tva. Senzorii pe care i-am montat au fost aproximativ 150 euro cu tva inclus, manopera a fost gratis, iar pe langa avertizarea sonora mai am si afisaj pe patru zone. Cutia de la senzori parca era inscriptionata Renault.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...