Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

De unde ai tras concluzia ca vreau cu costuri 0? As fi dorit sa existe și alte nivele de echipare pe lângă ceea ce exista deja.

Ar fi precum la alte mărci, de ex, vrei geamuri electrice spate, plătești, știi ca seria 3 e46 de ex exista și cu manivela pe spate.

Și da, e scumpa pt ce oferă. Dacă nu ar fi fost vorba să aștept 6 luni, la același preț as fi luat mokka. Și scuză-mă însă mașină aia avea niște dotări mai de bun simț la aceiași bani.

Sent from my Nexus 4

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Cred ca si tu stii ca si la Duster ai si cu manivela si... electrice

Da... da tot pe dreapta stateai cu el (IARNA).

Si... as fi asteptat 6 luni sa te vad iesind cu el pe Iezer...

Da' acum am inteles motivele tale de plans... si daca ma uit mai bine in semnatura ta, inteleg si mai bine! Tu esti BMW-ist convins si... nu prea ai stiut la ce te bagi cand te-ai decis la Duster. Oricum, daca vrei sa-i vezi avantajele pt care iti bate la popou un treiar... stai pe-aproape si-ai sa-ntelegi.

Link spre post

Masina o folosesc cu preponderenta în oraș, nu ca tine care într-un timp foarte scurt ai făcut atâția km și probabil știi toate traseele din afara drumurilor publice. Deci asta cu Iezer nu prea m-ar fi impactat, cu siguranța când voi lua alta mașină am sa ies cu voi la o ieșeală sa compar aptitudinile offroad. Pe dusterica nu am de gând sa îl vând.

Cu 3 arul era vorba strict de opțiuni, ne înțelegem ca orbii.

Apropo de popou, sunt absolut convins ca acel Rubicon din poza lui Vali cu dusterele înșirate în fata unui hotel, da clasă duster-ului.

As vrea sa cred ca suntem cu picioarele pe pământ când facem comparații.

Sent from my Nexus 4

Link spre post

Eu cred ca tot nu e suficient de clar conceptul de low cost si pozitionare in gama. E ca la hoteluri (nu fac reclama, exemplific). In lantul accor poti sta si la etap (2 stele) si la ibis (3 stele) si la novotel/mercure (3/4 stele) si la mcgallery sau sofitel(5 stele). Dusterul e ibis.. Nu e sofitel. Vrei piscina si spa? Cumperi volvo xc60... E destul de simplu.

Link spre post

Eu da... am stat si la Ibis cu Duster-ul in fata...si nu mi-a fost rusine si... in poza aia cu Rubiconul, eram cu totii in fata Hotel Pestera (fara rusine ;) ) si... intamplarea face ca-i cunosc. Sunt din Kamikaze Off Road Club. Culmea este ca... am si fost cu ei prin plimbari pe munte (aici poate confirma si @mustermann si @georgechinezu) prin zona Slanic Prahova si... nu prea ne-au dat-o la popou...

Dar daca stam cu picioarele pe pamant... nu facem comparatie intre Rubicon si Duster ca... difera mult pretul ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...