Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Luati-va fratilor nemtesti sh, impanate de cai putere, lucioase si "pregatite de vanzare" sa va ia ochii. Si dupa aia plangeti cand dati pe o caseta de directie / turbina / injectoare / ambreiaje sau alte subansambluri cam 10-20% din pretul unui Duster nou. Stiu, alea nemtesti sunt super bine facute, tin la tavaleala, etc. Sunt de acord cu o mica observatie: tin la tavaleala cu conditia sa o ai de noua. 80% din sh-urile din Romania sunt calarite fara mila si trebuie sa ai noroc cu carul sa te tina un an fara sa bagi bani in ea. Exceptiile nu se pun daca stau sa ma gandesc cati bani mananca o nemteasca daca ai avut ghinion s-o iei din alea 80%.

Acu 3-4 luni un amic a dat cu masina lui (un Clio) in gard si a facut-o dauna totala. Omului i-a intrat in cap ca urmatoarea masina va fi musai un A6 de maxim 4-5 ani si n-a fost chip sa-l intorc.

Si-a luat omu masina visurilor (A6 din 2009) bucuros ca a facut afacere si si-a luat agregat nemuritor. Nu-s decat cateva luni de atunci si deja nemuritoare a papat vreo 1000 euro. E adevarat, in banii astia intra si revizia de vreo 400 :)

PS am uitat sa va spun ca masina l-a costa "doar" 12500 euro ca a luat-o de la o "cunostina" care i-a facut reducere (probabil sa scape de ea).

Si ca sa inchei intr-o nota amuzanta... Mai tineti minte clipul ala care devenise viral... Unul cu un Lamborghini galben cara apa cu galeata din fantanile de la Unirii sa spele masina :))) m-am spart de ras. Probabil daca o spala la spalatorie nu mai avea bani de benzina pana la cafenea in Dorobanti (sau daca punea si benzina, trebuia sa ia apa de la fantana in sticla sa bea si el ceva la masa).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CristiZ, daca tot revenim la subiectul asta cu Duster versus SH, 'ai macar sa tinem discutia nepartinitor :) Tot ochiometric si tot din statistici facute din gura in gura, se vand mai multe masini sh decat noi si nu pot sa cred ca toate sunt A6 din 2009 la care costa fabulos intretinerea. Fiecare cu alegerea lui. La un A6 nici nu mi se pare fabulos ca te ciupeste lejer din cand in cand de 1000 de euro, este alt nivel de preturi cu totul. Atunci cand comparam SH-uri cu Duster nu ar trebui sa luam in calcul alegeri neinspirate gen buget lunar mic / masina scumpa ca intretinere. Si lasa ca nici Dusterul nu este cea mai ieftina masina ca intretinere, si daca mai pun la socoteala si faze gen problemele de soft de la PH2, care inca nu sunt rezolvate, nu stiu ce-mi iese la comparatia cu un SH :) Deci depinde de SH, depinde de nevoile omului, depinde, depinde, depinde.

Link spre post

Aia cu calculatorul e parfum. La seria 7 imi cazuse cutia, sa vezi acolo costuri ;)

SH-urile sunt ok atata vreme cat nu le achizitionezi de la noi sau din Europa centrala, musai de undeva unde ai garantia km si istoricului ei (rar ai parte de asa ceva ce-i drept).

Pana la urma nou este nou si nu poate fi comparat cu nimic SH. Cu siguranta imi luam un seria 5 din 2010 cu banii care i-am bagat in Duster dar probabil acea masina ar fi fost super hartanita. Parca cateodata vrei sa fii tu primul care trage un "partz" in masina, nu? :))

Eu sunt foarte multumit de alegerea facuta si credeti-ma ca am avut ceva masini sh la viata mea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...