Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate


Postări Recomandate

As vrea sa ma bag si eu, daca nu s-a comandat deja. Si daca este loc si pentru mine, cum pot sa va transfer banii, si cum as intra in posesia unei perechi de flapsuri si 4 sorturi, adica 2 fata si 2 spate.Am totusi parintii la Bacau.

Si mai am idee. Incercati sa faceti 2 comenzi cu adresa de destinatii diferite caci poate nu se ia asa de mult taxe vamale tinind cont ca se injumatateste greutatea

Astept un raspuns daca este loc si ptr mine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Nu se poate aduce de la acest producator. :(

 

Colegul timekruzer se ocupa de acestea, incerca sa ia legatura cu site-ul dustershop77.ru, site de unde se poate comanda.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci, la ei, 9585 ruble inseamna 168 euro. Daca inteleg bine din ce a zis Timekruzer, la suma asta, fiind "Intre 150.01 si 700 eur (colete fara caracter comercial)", se aplica "2.5 eur + TVA 24%." ?

 

Repet intrebarea si mai adaug una, ce inseamna taxe vamale plus transport cum se va imparti la fiecare "cumparator" ? la fiecare in mod egal ? la cei cu accesorii mai mari, mai mult ? nu vreau nici sa fie certuri, nici sa ramana Apashi cu ele in stoc :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu as imparti costurile de transport la costurile produselor. Adica sa avem un cost de transport per fiecare euro din costul produsului.

Gresesc? Vi se pare ok asa?

Editat de apashi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Da, astea 3 modele noi de care ştii şi tu, în plus SuperNova şi Solenza, anii 2001/2005 ( vândute 2012 ), atunci am luat virusul Dacia, pe vremea aia se mai găsea sprijin oficial,  în 2002 am cumpărat de la magazinul Dacia pe şos. Mihai Bravu   ( dacă ştii ce  zic ) Manualul de reparaţie Dacia SuperNova MR524, manual tipărit pe hărtie, lumea nu prea mai ştie ce e aia.
    • H79 nu este tipul de motor, este codul modelului Duster (2009 -2017), iar schemele electrice pot sa fie de un real ajutor cu \prin "mataraia" masinii (pierdere de vreme poate sa fie si fara ele), dar asa cum am scris anterior parerile pot sa fie impartite \diferite si fiecare cu ale sale si cum considera sau doreste.
    • Eu am introdus in Dialogys 4.90 'licentiat' (kit instalare + 7 DVD) pe care il am VIN-ul masinii mele si nu mi-a oferit nimic util pentru problema mea specifica. Posibil sa nu fie tocmai la zi pt toate tipurile de motorizari Duster. O sa folosesc de acum inainte tipul de motor H79 sugerat pentru ca se pare ca ofera mai multe informatii. Oricum, fata de alte marci de masini, Dialogys este un soft neprietenos, iar schemele de wiring sunt un exemplu de pierdere de vreme ca sa le citesti. Asta e...
    • Mda, se pare ca tu ai stiut precis de ce ai cumparat Renault, acest Duster pe care il ai acum (plus alte doua modele pe care le-ai avut pana acum daca tin bine minte), sa nu te plictisesti “forever.!”  @dohnjoe  , da, ai dreptate,  in manualele de service sunt destule omisiuni, contin si unele inadvertente, au si unele greseli, unele operatii se pot face sau nu (uneori nu este nevoie sa se desfaca “un sfert de masina”), etc. … dar chiar si asa cum sunt acestea totusi pot sa fie utile, iar cu ajutorul lor multi colegi de forum si-au reparat si intretinut singuri masinile, doar ca exemplu (subliniez asta) atasat si procedura de demontare \montare a bobinelor pentru un Duster H79 motor 1.2 TCe, poate este de folos si altor colegi de forum (plus ceea ce bine si corect s-a scris anterior), ex si cuplurile de strangere, etc. si desigur ca pana la urma fiecare procedeaza asa cum stie si doreste (si nu voi intra in vreo polemica despre toate acestea), dar scopul principal acestui forum este tocmai acela de a invata unii de la altii, de a schimba informatii si experiente ce pot sa fie de ajutor si altora, etc. … Toate cele bune!
    • @alfabitMotivul pentru care sunt pe acest forum este ca sa compensez ostilitatea Renault si Dacia contra celor care au dorinta, sculele, si spatiul necesare pentru a-si intretine si repara singuri masinile. Prefer sa nu ma plictisesc pe acest forum folosind informatii de la colegi cu experienta decat sa ma apropii la mai putin de 100m de vreun service.
×
×
  • Creează nouă...