Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un concept pentru Dacia Duster, un pick-up truck:   http://www.worldcarfans.com/114102883461/dacia-duster-oroch-concept-unveiled-video   Interesant!

Barfa umbla cum ca s-ar fabrica... si comercializa...

Eh, in sfarsit au revenit si ei la 4 senzori de parcare...   Ce mult imi place acea protectie de bara fata cu proiectoare suplimentare (parca techroad ii zice).   Au trecut parca mai bine de 10 a

Posted Images

Arata interesant si sper sa ramana pe rotile de 18'. Farurile si stopurile de pe concept nu arata rau nici ele :) Sunt curios la ce pret il vor vinde acolo si daca au de gand sa intre si mai spre nord cu el, desi nu ii vad capabili sa intre in competitie cu pick-up truck-urile americane, in primul rand la preturi si in al doilea rand la confort.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Arata foarte bine, dar tare mi-e ca n-o s-o vedem pe aici. Sper sa n-am dreptate, pentru ca daca vine si ii pun si capac pe bena, clar va fi urmatoarea mea masina, cu toate nemultumirile mele cu privire la politica Dacia/Renault. Problema in Europa fata de America, este ca la ei chiar exista o piata puternica pentru pick-up trucks, in timp ce aici e doar o nisa. S-ar putea ca economic,sa nu faca sens sa vina cu ea in Europa.

Editat de 77Dan
Link spre post

Eh, in sfarsit au revenit si ei la 4 senzori de parcare...

Ce mult imi place acea protectie de bara fata cu proiectoare suplimentare (parca techroad ii zice). :heart:

Au trecut parca mai bine de 10 ani de cand nu se mai fabrica Dacia pick-ul in 5 locuri (1307), cu siguranta vor fi cumparatori care isi doresc o utilitara cu 5 locuri, ca pana acum au fost doar ce 2 (Logan Van si Pick-up).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...