Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

toate accesoriile sun de la dacia si montate tot la dacia si mai jos sunt detalii pentru costuri, din pacate pe factura nu am codul produsului dar barele transversale sunt tot de la ei si visual nu pa

Buna ziua,   Din Decembrie voi fi fericitul proprietar al unui duster Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2     Oferta include: Duster Laureat 1.2 Tce 125 4x2(benzina)…..…… ……....................….......

Prima Poza

Posted Images

multumesc pentru recomandare,am comandat deja si trebuie sa ajunga saptamana care vine,ai dreptate sunt presuri ne potrivite nu mai zic.....cu toate ca este prezent sistemul de prindere pe podea presurile livrate au fost fara sistem de prindere...Offf

Nu vreau sa para ca exagerez sunt doar niste presuri,poate la urmatoarea masina cumparata noua si acest detaliu minor va fii rezolvat/rectificat.

Presurile comandate sunt exact cele de aici:

http://www.motorvip....tavita-motorvip

Vad ca pe pagina de prezentare a produsului din link-ul de mai sus, se mentioneaza ca sunt dedicate pentru Duster 4X2. Stii cumva daca se potrivesc si pe modelul 4X4? Eu am primit ceva asemanator cand am ridicat masina, tot cu margine inaltata, dar fara bucata de cauciuc unde soferul tine piciorul stang de regula si ca urmare mocheta de acolo se murdareste mereu. Daca s-ar potrivi, as vrea sa cumpar si eu modelulm acesta. Te-as mai intreba si despre bulbar (pret, sursa, montaj), daca poti sa-mi dai cateva detalii. Multumesc.

Editat de alcris01
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am sa raspund aici la toate intrebarile,nu stiu cum sa raspund la un anumit Topic! sunt sigur ca este ceva simplu dar nu ma prind eu....

vally007 da presurile sunt comandate de pe acelas site http://www.motorvip.ro/produs/covorase-cauciuc-dacia-duster-2wd-2010-tip-tavita-motorvip

cbogdy cotiera.......am primit scuzele de rigoare pentru culoare dar nu am o problema cu asta,o culoare mai deschisa la tapiteria neagra eu zic ca nu se vede asa urat.

dr_dumi da ai dreptate cu siguranta este vorba de dealer si reprezentanta su mai bine zis...ce sa gasit pe stoc.

alcris01 La tine este mai complicat am doua intrebari de raspuns :fear:

• presurile cu siguranta cele din fata se potrivesc si la duster facelift 4X4 dar nu sunt sigur pentru cele din spate unde cred ca ca este diferenta la podea din cauza grupului(asta este ce cred eu) dar ce pot confirm este ca presurile sunt identice cu cele de sandero facelift si se potrivesc perfect la duster 4x2 facelift.
  • Bullbar,in oferta zice ca este de aluminiu si costa 1210Ron si fost cumparat si instalat la dacia manopera 100Ron,un singur detaliu pot sati mai dau de acest bullbar,scrie DUSTER pe el :hyper:

Link spre post

astazi am aflat ca masina are in dotare iurmatoarele:

• asistenta la urcare in panta pentru 3 secunde de la eliberarea franei
  • 4 X senzori presiune roti.
  • 2 X stropitoare parbiz cu 3 gauri fiecare.......dar am comandat tip perdea ca sunt mai OK si le voi schimba eu.
  • bricheta pentru locul din spate..foarte buna la incarcat telefonul.

Hai ca incepe sa-mi placa si mai mult.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...