Sari la conținut

Vand interfeţe pentru utilizarea satelitului audio cu alte playere

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 125
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Multumesc celor care au avut incredere in mine si au achizitionat montajele mele. Sper sa le folositi in continuare cu placere !   Multumesc administratorilor forumului DUSTER pentru oportunitatea o

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, a Anului Nou 2017, va urez voua, tuturor membrilor acestui forum , familiilor voastre, celor care administreaza forumul, multa sanatate, bucurii si realizari !   CR

Tuturor membrilor acestui forum , familiilor acestora, le urez sa aiba sarbatori frumoase, linistite si imbelsugate si un An Nou 2015 plin de realizari si impliniri ! LA MULȚI ANI !

Posted Images

• 4 weeks later...

Vand :

1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul

2.Interfata satelit audio pentru LG / SONY / PIONEER / BLAUPUNKT (Amsterdam/Adelaide) = 120 lei/modul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Fratello mio...

Eu am configuratia din poza 1 (rcd+comenzi la volan).

post-3848-0-75641600-1433485673_thumb.jpg

Vreau sa-mi pun RCD-ul cu mp3 din poza 2, dar nu se potriveste la mufe...

post-3848-0-71184100-1433485688_thumb.jpg

Ai avea tu vreo interfata(modul) care sa ma ajute?

Mersi!

Editat de DacusMalus
Link spre post

Pentru montaj este nevoie de mufele adecvate, pentru alimentare/difuzoare. Se gasesc de cumparat.

Pentru satelitul de comanda audio este un pic mai complicat ; este nevoie de mufa adecvata, care se gaseste si ea de cumparat dar numai pe (uri) :). Microfonul pentru functia BT de obicei se achizitioneaza cu mufa dedicata.

In poze :

- adaptorul ISO-Daewoo

- modul de conectare a satelitului la mufa adecvata playerului Daewoo.

Eu nu am / nu vand asa ceva ...

Vand doar :

1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul

2.Interfata satelit audio pentru LG / SONY / PIONEER / BLAUPUNKT (Amsterdam/Adelaide) = 120 lei/modul.

post-2376-0-27785100-1433508969_thumb.jpg

post-2376-0-25959500-1433508975_thumb.jpg

Editat de fratello
Link spre post
  • 2 weeks later...

Am facut interfata si pentru acest player (http://www.aliexpress.com/item/HEPA-7inch-2-din-Android-4-2-2-Dual-core-1-6GHZ-2din-car-dvd-gps/32226700817.html?tracelog=back_to_detail_a) ; functioneaza perfect, pot fi setate butoanele satelitului dupa preferinte !

==========================

Vand :

3.Interfata satelit audio pentru modelele cu touch-screen (comenzi programabile) nelistate mai sus = 150 lei/modul.

Link spre post
  • 1 month later...

Vand :

3.Interfata satelit audio pentru modelele cu touch-screen (comenzi programabile) nelistate mai sus = 150 lei/modul.

Link spre post
  • 2 weeks later...
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...