Sari la conținut

Iesire soft-offroad transalpina - strategica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Colorata azi e gata":   Album: http://core.dynamictelecom.net/poze/Calin/Poze%20Strategica%20&%20Valea%20Frumoasei%20-%2010-12%20oct%202014/     Arhiva full-size: http://core.dynamicteleco

Bună dimineața     Tapatalked  

Location   Tapatalked  

Posted Images

Nu stiu despre voi, insa din ultimile discutii tot am auzit de senvisuri, hai ca vineri mai e cum mai e, dar sper totusi la o fripturica in weekendul viitor.

Duminca cand este intoarcerea? Noi oarecum trebuie sa fim inapoi in Bucales pana in ora 16.00

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In principiu la Ranca vom ajunge seara tarziu, gen 11-12 noaptea... daca plecam la 6 din Bucuresti, pana iesim din oras, pana ne ametim pe Horezu/Novaci se face de 11 cum am zis, cel putin. Sambata luam micul dejun la Ranca, aici avem optiuni destule. La pranz putem sa ne oprim in Voineasa sa halim ceva sau de la pachet, in functie de fiecare (preferinta mea ar fi sa oprim daca gasim, o ciorba calda parca ar face bine dupa strategica), iar seara o friptura sau alte cele la Obarsia Lotrului.

Ora de ajungere la Obarsie nu prea pot sa o estimez, nu stiu ce vom gasi pe drum si cat de dificila va fi portiunea aia pe valea Macesului. Din ce m-am uitat pe harta distanta totala a traseului ar fi cam de 100km rotunjit (obarsie - voineasa sunt cam 40km pe drumul clasic, pe dincolo probabil vreo 10km in plus, iar pe strategica tot cam acolo. Daca as zice ora 17-18 la Obarsie ar fi rezonabil?

Pentru Duminica ramane sa discutam ce facem; a fost o propunere la inceput sa mergem si pana la lacul Sureanu, caz in care nu cred ca ne incadram pentru ora 16 in Bucuresti; nu e insa obligatoriu sa mergem... mie mi-ar placea dar, ramane sa mai discutam asta sambata.

Maine ma ocup si de rezervarile la Ranca, azi din pacate am avut probleme tehnice de rezolvat si nu am prea putut sa stau online.

Link spre post

Daca tot ajungem in zona, eu as merge si la Sureanu Duminica, poate se mai gaseste cineva care sa vrea sa dam o tura pe acolo.

Cazarea de la Ranca ar fi bine sa aiba si restaurant, sa nu plecam sambata dimineata doar ca sa mergem sa cautam in alta parte sa mancam si apoi iar la drum. In plus, vineri noi ajungem mai devreme la Ranca.

Despre ziua de sambata, si eu as fi pentru cautarea unui restaurant unde sa mancam la pranz.

Cat despre V. Macesului, se pare ca nu avem sanse cu ploile care se anunta. :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...