Sari la conținut

Iesire soft-offroad transalpina - strategica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Colorata azi e gata":   Album: http://core.dynamictelecom.net/poze/Calin/Poze%20Strategica%20&%20Valea%20Frumoasei%20-%2010-12%20oct%202014/     Arhiva full-size: http://core.dynamicteleco

Bună dimineața     Tapatalked  

Location   Tapatalked  

Posted Images

Pai... daca va inscrieti cu totii intr-un grup de iesire... cum ar fi sa iesiti in 2 grupuri?

Poate ca acum nu s poate pe o varianta... nu-i nimic! N-au intrat zilele-n sac! Nu ajungeti sa faceti afirmatii ca si la IND a fost asa... ca IND-ul nu-i neaparat ce incercati voi sa faceti aici... Asta se numeste Prieteneasca si asa ar trebui sa ramana!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hm...daca simbata incingeti o masa undeva la un loc fix as veni si eu dinspre Transilvania cu al meu ceaun.

In prealabil ar trebui un program si traseu din partea celui care a lansat idea sa ...stim si nui un lucru. ( parerea mea )

Link spre post

@44CCI, avem si optiunea Cab. Oasa. Oricum duminica discutasem sa mergem spre Sureanu, deci nu ne abatem din drum.

Cazare pentru sambata seara putem gasi la Ob. Lotrului, Bradul, Oasa. Altceva eu nu stiu in zona.

In principiu cum vad eu programul pana acum: vineri - intalnire in Ranca + cazare si probabil cateva discutii despre ce facem sambata; sambata plecam pe strategica (si eu as prefera sa mergem impreuna, indiferent ce abordam la coborare - vedem la fata locului cum arata terenul si ne orientam acolo). Seara ne intoarcem spre Obarsia Lotrului si daca se ofera colegul nostru sa vina cu ceaunul, e cam evident ce o sa facem :)

Pentru Duminica se discutase sa mergem spre Sureanu daca tot suntem in zona, e frumos si drumul e lejer pentru duster pana acolo.

Propun ca pana la sfarsitul saptamanii sa completam o lista cu cine participa ca sa putem discuta la cabane despre cazare.

Pana acuma suntem (daca am uitat pe cineva - scuzele de rigoare, sunt racit mort de 2 zile si abia gandesc):

1. dtel

2. dr_dumi

3. fnicolau (80%)

4. un prieten cu Vitara

5. 44CCI

6. ...

Editat de dtel
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...