Sari la conținut

Vopsea crapata langa barile longitudinale, in spate.

Postări Recomandate

Salut, am remarcat azi cu neplacuta suprindere ca langa barile longitudinale, in spate, unde se imbina acoperisul cu zona aripiilor, in șanțulețul care vine in continuarea chederului "streasina" de la usile din fata, mi-au aparut niste crapaturi in vopsea, de aproximativ 10 cm. (o sa adaug niste poze maine). Va uitati si la voi ? A mai patit cineva pana acum ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

S-a mai intamplat aceasta chestiune si la alti colegi... Crapatura este in silicon si nu e ceva grav. Este adevarat ca este inestetic si este o chestiune psihica deranjanta dar, nu e cazul sa va fie t

Aha, am inteles. Am apasat putin zona pe la crapaturi si am simtit-o tare, ca sa zic asa, de unde am crezut ca este linie de sudura, nu mastica sau silicon. Nu ma deranjeaza prea tare, daca nu iese pi

Posted Images

Aha, am inteles. Am apasat putin zona pe la crapaturi si am simtit-o tare, ca sa zic asa, de unde am crezut ca este linie de sudura, nu mastica sau silicon. Nu ma deranjeaza prea tare, daca nu iese pisica p-acolo nu este nici o problema din partea mea. Merci de feedback :)

Link spre post

Ai si tu dreptate, vorba lu rabi. Am vazut azi ca se pune ploaia si mi-am amitit de tine cum intorceai masina pe dos sa vezi de unde vine apa. Mmmm, o intrebare mai am (mai mult ca sa fiu sigur), garantia asta standard se rezolva doar la dealer, adica tre' sa merg fix la Meridian (in cazul meu) sau la orice service partener dacia renault, si o gasesc ei pe principesa (masina) in baza aia a lor de date, etc, reparatiile fiind facute pe garantie ? Oricum ma duc maine pe la Meridian astia sa le zic si de alarma, ca are momente cand nu reactioneaza la deschidere si ma invart ca bou' pe langa masina. Cred ca alarma este de vina, ca daca atunci lovesc roata sau masina, nu piuie, cum face de obicei. Dubios este ca daca atunci o deschid de la yala, incepe sa piuie, si pe urma pot sa o opresc din telecomanda. Telecomanda fiind cea separata de cheie.

Link spre post
  • 3 years later...

Pe mine ma foarte deranjeaza chestiunea asta aparuta si la mine doar pe partea stanga,ce puii mei,masina noua si crapa vopseaua pe ea,sa fim seriosi...daca nu ma rezolva in reprezentanta,foto la greu  si umplu tot ce e grup dacia pe facebook ,bag alerta de gradul 3 in broscari! ;)  ...mai mult ca sigur ca a crapat la foarte multi,doar ca nu au vazut pana acum,no problem ca am eu grija sa le fac up grade! ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...