Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania editia a VII-a, Iunie 2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 291
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai oameni buni, acum dupa ce am citit tot si lumea s-a mai calmat cred ca e cazu sa imi spun opinia despre prezenta mea la aceasta intalnire. In primul rand reamintesc celor care au uitat sau cei ca

Dragi colegi, in perioada asta nu prea stau pe acasa si nu am timp sa urmaresc forumul dar am simtit nevoia sa intervin cu acest mesaj scurt.   Vroiam sa multumesc organizatorilor pentru efortul dep

Am pregatit o mica parte din traseu...

Posted Images

Am si eu o curiozitate. Cum s-a ales locatia aia ? Nu ar fi mai normal sa se organizeze intalnirea undeva in centrul tarii?

Sent from my iPhone 5S

using Tapatalk

Ca sa-ti satisfac curiozitatea... A fost propusa si s-a ales!

Nu ne-am propus ca toate intalnirile sa le organizam in centrul tarii! Normal este sa organizam in toate zonele tarii... in acest mod, avem ocazia sa vedem toata tara! Candva se vor organiza poate si la Mare sau poate si printre Manastirile Moldovei!

Daca ai curiozitatea sa vii... vei veni si-acolo impreuna cu colegii tai din Craiova

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi Dusteristi,

Astazi se deschid oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania!

Perioada: 20-22 iunie 2014

Locatia: Localitatea Sarata Monteoru, judetul Buzau.

Conditiile de cazare sunt la nivel de 3* la Casa cu Tei (www.casacutei.ro) si similar in zona.

Camerele au 2 si 3 locuri. Pretul per camera dubla (20 camere la Casa cu Tei) cu mic dejun inclus e de 120 lei/noapte (90 lei cazarea plus 30 lei m.d. pt 2 persoane). Pretul pentru camera tripla (8 camere la Casa cu Tei) este 165 lei/noapte (120 lei cazarea si 45 lei m.d. pt 3 persoane).

Capacitatea maxima de cazare in Casa cu Tei este de 28 camere plus 9 camere intr-o vila alaturata (la 500 m distanta). Participantii care nu mai prind locuri in aceste locatii ii vom caza in pensiuni din apropiere.

In cazul in care vom avea solicitari mai mari decat capacitatea de cazare pe care o putem asigura noi, cei care isi vor gasi cazare pe cont propriu in alta locatie vor achita pachetul fara cazare si vor servi mesele impreuna cu noi, cei cazati la Casa cu Tei.

Mesele se vor servi de catre toti participantii la restaurantul Casa cu Tei si costurile sunt precizate mai jos:

Conditiile de masa (valabile pentru toti participantii):

Mic dejun (sambata 21.06.14 si duminica 22.06.14): 15 lei/pers; vor achita acest cost doar cei care se cazeaza la alte locatii decat Casa cu Tei;

Pranz (sambata 21.06.14): 30 lei/pers (se va servi pe traseu);

Cina (vineri 20.06.14): 25 lei/pers (Cotlet buzoian in sos alb cu ciuperci si cartofi natur+ salata de varza; Placinta cu branza dulce si stafide - specialitatea casei; Apa plata 0,25l/pers);

Cina festiva (sambata 21.06.14.): 70 lei/persoana (Platoul Bunicii - babic, pastrama porc, carnati de Plescoi uscati, carnati de Plescoi la tigaie, sunculita, jumari,

branza, ceapa, zacusca, fasole batuta, pastrama de oaie la gratar, mamaliga, muraturi - 1 la 2 pers; Sarmale cu mamaliguta; Ceaun cu miel la protap, mamaliguta si muraturi; Tort cu mere; Apa plata 0,25l/pers; Tuica fiarta;)+ costurile cu DJ/muzica

Pachetul cu cazarea la Casa cu Tei include cazarea 2 nopti + mesele precizate mai sus si costa 260 lei/persoana. Taxa de participare este de 50 lei/auto.

De ex., o familie de 2 persoane adulte va achita 570 lei, astfel:

cazare 2 nopti/pers= 2*45 lei= 90 lei

mic dejun 2 zile/pers= 2*15 lei= 30 lei

cina vineri seara = 25 lei

pranzul sambata = 30 lei

cina festiva sambata seara = 70 lei

cost cu DJ, sampanie, tort si alte costuri cu administrarea platilor (comisioane bancare)= 15 lei

Total 260 lei/pers/sejur

Taxa participare per auto (costurile de organizare, materiale, kit-ul participantului, etc) = 50 lei

Cei care doresc cazare in camera dubla in regim de single vor achita cazarea camerei (80 lei* 2 nopti= 160 lei) si mesele pentru 1 persoana. deci pretul va fi de 330 lei in loc de 260 lei!

Bauturile se vor achita individual in functie de ce se va consuma. Speram sa avem alaturi de noi si sponsorul traditional de vin, Crama Oprisor.

Pachetul fara cazare include mesele precizate mai sus si costa 170 lei/persoana. Taxa de participare este de 50 lei/auto. Insotitorii celor care au achitat taxa de participare pentru auto si doresc sa participe la concursurile organizate cu acel auto vor achita o taxa suplimentara de 100 lei. Sotiile titularilor sunt scutite de aceasta taxa!

Copiii minori sub 14 ani se vor caza in camera cu parintii si nu vor plati cazarea. Cei peste 14 ani vor ocupa loc in camera tripla. Micul dejun se va servi la farfurie si atunci parintii vor decide in acest sens daca il impart cu copilul (daca e sub 14 ani) sau achita portie separata la fata locului. Pentru celelalte mese, deasemenea, parintii vor putea decide la fata locului cum procedeaza.

Avand in vedere ca Asociatia Club Duster va achita toate aceste costuri care furnizorii de servicii si materiale, cei care doresc sa participe vor achita integral costul pachetului plus taxa de participare auto pana cel mai tarziu la data de 20.05.2014! Alocarea camererlor de cazare se va face in ordinea inscrierilor si achitarii sumei respective.

Iata datele de virament bancar (nu se accepta plata in numerar!):

Asociatia Club Duster, Banca Transilvania Sucursala Stirbey Voda Bucuresti, cont RO21BTRL04501205443994xx, la rubrica cu ce reprezinta scrieti „Contributie Asociatia Club Duster – IND 7”

Data inscrierii va fi data intrarii banilor in contul ACD!

Cei care se inscriu, va rog sa-mi trimiteti e-mail la narcis.costache@asociatiaclubduster.ro cu datele voastre: numele, localitatea, nr inmatriculare auto, nr persoane adulte + copii – varsta lor si confirmarea virarii banilor in contul ACD (scan ordin de plata).

Urmeaza sa revenim cat de curand si cu programul Intalnirii!

La eveniment poate participa orice posesor/utilizator de Dacia Duster!

Va asteptam cu drag!

Link spre post

Deschid si lista de inscrieri cu cei care si-au manifestat dorinta dupa ce am postat anuntul cu detaliile si costurile IND 7:

1. ddalcu

2. fnicolau

3. 44CCI

4. iahim

5. dieselGL

6. Toranagasama

7. denon2808

8. gusterul

9. cristina_sto

10. daniel cojocar

11. melcu

12. dorucz

13. razvann05

14. dusty2010

15. george1957

16. galba

Link spre post

Pachetul cu cazarea la Casa cu Tei include cazarea 2 nopti + mesele precizate mai sus si costa 260 lei/persoana. Taxa de participare este de 50 lei/auto.

De ex., o familie de 2 persoane adulte va achita 560 lei, astfel:

cazare 2 nopti/pers= 2*45 lei= 90 lei

mic dejun 2 zile/pers= 2*15 lei= 30 lei

cina vineri seara = 25 lei

pranzul sambata = 40 lei

cina festiva sambata seara = 70 lei

cost cu DJ, sampanie, tort si alte costuri cu administrarea platilor (comisioane bancare)= 15 lei

Total 260 lei/pers/sejur

Taxa participare per auto (costurile de organizare, materiale, kit-ul participantului, etc) = 50 lei

260 x 2 + 50 = 570

Deci pentru 2 persoane adulte ramane 560 sau 570?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...