Sari la conținut

Concursuri off-road participanti/vizitatori

Postări Recomandate

Salutare,

Primul eveniment off-road major, al anului 2014, organizat de clubul local din Ramnicu-Valcea s-a incheiat. Cupa X3M a adus la start oameni celebri in "bransa" actuali sau fosti campioni si vicecampioni nationali, dar si pe oamenii de la Cluj-Napoca, care au ajuns in Apuseni, inaintea tuturor, la acel tragic accident aviatic...

In orasul care are un frumos parc natural, Parcul Zavoi, dar si un superb nume de strada, str Cella de la Vrancea(pianista si scriitoare, fiica lui Barbu Stefanescu de la Vrancea), simfonia motoarelor a fost la ea acasa.

Frumosii nebuni ai marilor noroaie, cum plastic imi place sa ii alint pe acesti baieti curajosi, au fost in elementul lor.

Sa incepem cu campionii clasei open, eroii de la Cluj, Lucian Neag-Marius Pop, cu o masina propulsata de un "splendid" motor BMW pe benzina, 3000 cm, 300 cp...ce mai, simfonie pe patru roti, un sunet divin:

cmbb.jpg

44j3.jpg

Un vitezist care a urcat o panta foarte "tare"

dg97.jpg

Acest baiat a trecut linia de FINISH in aer :)

wyfr.jpg

Incheiem cu Clasa Standard, unde brandul japonez Suzuki a avut ca si reprezentant un superb Samurai:

0syv.jpg

bsbf.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-ai mentionat ca in poza cu Toyota cu B52GPH sunt doua frumoase doamne, Magda Danciu-Pilot si Raluca Sarvas-Copilot (Vicecampioana la Copiloti in 2013) din clubul GTC Motorsport

Posturile au fost mutate in acest topic pentru a putea prezenta in imafini etapele la care exista participanti

Link spre post
  • 1 month later...

Salutare,

Prin muntii lui Hogas, in jurul Petrodavei, in tinuturile de odinioara ale Dacilor Liberi, a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute prima etapa a CNOR.

La start au fost prezenti, cam tot ce are lumea off-road-ului romanesc mai bun in acest moment. A fost prezent si Costel Casuneanu, care a reusit sa isi faca masina zob, dupa care, nervos, nu a lasat pe nimeni sa faca o poza. Motivul:reclama negativa, datatoare de barfe prin ziare, pentru fiul celui ce construieste autostrazi in Romania...sa trecem peste si sa revenim la Duster-ul nostru, care a avut o companie selecta, as spune ca de obicei la acest nivel: o armata de Patroale, un regiment de Pajero, neintrecutele si rapidele Vitare, Samuraie si Jimny, masivele Jeep-uri si Toyote..

Dupa un start reusit in prima zi, din spusele organizatorilor, s-ar fi intors in oras sa realimenteze, dar revenirea in traseu nu a mai fost cu noroc, dificultatea traseului de la Standard, punand capat aventurii echipajului Duster 4x4 Everyone pe meleagurile moldovene. Prima zi a fost terminata pe roti.

Pentru mine ramane regretul de a nu ii putea urmarii la fata locului.

Legat de Duster, se pare ca toata lumea de la Dacia(Renault) se incapataneaza sa pastreze masina(ile) la niveluri foarte scazute de echipare, in raport cu nivelul in crestere continua a traseului pentru clasa Standard. Este foarte adevarat, ca nu stiu cate masini, care participa etapa de etapa, mai vin cu dotarile cu care ies pe poarta fabricii.

In ritmul acesta, ritm continuat inca din toamna, reclama se va transforma in antireclama pentru simpaticul nostru Duster... :(

Eram curios, si cred ca Duster-ul ar fi avut ieri o sansa buna la Trial-ul clasei Standard. Speram ca la Odorheiu-Secuiesc sa avem parte de o participare superioara.

Cateva poze:

ou6c5.jpg

8bok.jpg

qozv.jpg

tdgw.jpg

okvu.jpg

In incheiere nu pot sa nu remarc inca odata prestatia de poveste a "salvatorilor" de la Cluj, Lucian Neag si Marius Pop, care au castigat locul 1 la Clasa Open General,Locul 1 la Trial Clasa Open si locul 1 la Trial clasa Extrem, cu a lor masinuta cu un motor BMW, dupa unii 3000 cm, dupa altii 5000 cm, :), dar sigur 300 CP.

Sa ne vedem cu bine si pana atunci, vorba unora din bransa, Drumuri Bune, Drumuri de Poveste alaturi de Duster!

Link spre post

Legat de Duster, se pare ca toata lumea de la Dacia(Renault) se incapataneaza sa pastreze masina(ile) la niveluri foarte scazute de echipare, in raport cu nivelul in crestere continua a traseului pentru clasa Standard. Este foarte adevarat, ca nu stiu cate masini, care participa etapa de etapa, mai vin cu dotarile cu care ies pe poarta fabricii.

In ritmul acesta, ritm continuat inca din toamna, reclama se va transforma in antireclama pentru simpaticul nostru Duster... :(

Eram curios, si cred ca Duster-ul ar fi avut ieri o sansa buna la Trial-ul clasei Standard. Speram ca la Odorheiu-Secuiesc sa avem parte de o participare superioara.

Din pacate/fericire nu facem noi politica Dacia(Renault) de dezvoltare a echipajelor de off-road (nici macar aici!). Asa ca, ar fi bine sa nu ne dam cu parerea (sportul national) in materie de ce si cum ar trebui dotate masinile pentru campionat/curse. Totdeauna exista si momente bune/dotari bune si exista si momente proase/dotari nepotrivite. Exista curse care se potrivesc pentru Duster si exista curse care nu se potrivesc. Asa este in viata mai mereu!

Din ceea ce stiu eu... politica lor este de a participa cu o masina cat mai apropiata de STANDARD (Duster Standard)! Au dorit si doresc (si culmea au si reusit si-n lumea internationala) sa faca demonstratie cu masina asa cum este ea!

Acum, nu pot sa ii menajez pe unii dintre membrii echipei Duster 4x4 Everyone care au norocul de a fi prin lumea celor mari (celor cu bani, care-si prepara masinile pe buzunarul lor) si care nu stiu sa aprecieze de nici o culoare acest lucru. Nu isi dau interesul ca INTREAGA echipa Duster 4x4 Everyone sa se prezinte cu masini reparate la startul cursei (vezi cazul lui Karol la Odorhei...), sa puna mana pe munca pentru ca intreaga imagine sa fie pozitiva.

Link spre post

@daniel "like" pentru partea a doua a postarii...:)

Legat de prima parte, tot respectul, dar nu ma gandeam sa fac politica nimanui, era o simpla parere.

Acum, ce sa zic, sunt suporterul cuiva, adica a Duster-ului, iar cand sustii ceva, acest drept nu ti-l poate lua nimeni, ca atare imi expun pararea clar si concis. Imi place masina asta, o admir cam in toate variantele ei posibile(uneori chiar si imposibile), imi place acest brand, dar ca suporter trebuie sa il iubesc, dar trebuie sa il si critic, bineinteles atunci cand e cazul. Asa ca, ce am zis eu nu e "sport national" e doar parerea unui fan, al unui suporter, care deocamdata merge sa vada prestatia echipei favorite, dar nu prea are ce sa vada in ultimul timp.

Eu nu zic sa isi puna "aia si aia", dar mentine cel putin doua echipaje standard pe masini, fiecare sa stie ce are masina dupa fiecare cursa si fa cumva si termina cursa.

Doar asa, noi, comunitatea, impreuna cu feed-back-urile noastre din teren vom putea contribuii la pasiunea noastra.

Pentru ca da, mie chiar imi place Duster...:)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...