Sari la conținut

vand DACIA DUSTER DIESEL 1,5 DCI 110CP LAUREATE 4X4 2010 63000KM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

E adevarat ,eu cred ca o sa il ia cineva din zona in cele din urma ,oferta de la Bucuresti este superioara celei din Constanta .De aceea nu am pus asa multe detalii ,am sperat sa fie cineva de aici ca

Scrie in titlu. 63000 Km   Eu as fi curios de ce s-a schimbat chitul ambreiaj la doar 63000 Km. Am si eu unul din cele doua Duster cu tot cam atatia Km si nu am probleme cu ambreiajul. Revizia banui

Pomana sa fie,ca nu imi pare rau!Pareau oameni de treaba si asta conteaza!cateva sute de euro in sus sau in jos ..sa le fie de bine si sa se bucure de ea cat mai mult.

Posted Images

La pretul la care-ai dat-o a fost aproape pomana, era chiar aiurea sa nu se fi dat repede.

Edit: Nu ma refeream la ultimul pret in mod deosebit ci la pretul pe care l-ai cerut de la inceput.

Anyway, spuneam doar ca idee ca ai cerut un pret mai mic decat al pietei si din acest motiv s-a dat atat de repede.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La pretul la care-ai dat-o a fost aproape pomana, era chiar aiurea sa nu se fi dat repede.

Pomana sa fie,ca nu imi pare rau!Pareau oameni de treaba si asta conteaza!cateva sute de euro in sus sau in jos ..sa le fie de bine si sa se bucure de ea cat mai mult.
  • Like 1
Link spre post

Cred ca putem inchide acest topic,va multumesc.
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...