Sari la conținut

Zgomot spate(dreapta) la denivelari

Postări Recomandate

@masiu: multam de explicatie :)

@YSZY56, ToranagaSama: si eu ma gandeam la ceva de genul si chiar aseara dupa ce-am ajuns de la servici am stat cu nasul in portbagaj si-am verificat + rearanjat ce aveam in tavitele alea din jurul rotii de rezerva. Ce e drept nu am verificat cheia de roti si cricul, arunc un ochi in parcare la servici dar parca nu as crede sa fie asta ca zgomotul este o troncaneala ca atunci cand ai un cap de bara sau o bieleta terminate(doar ca la mine zgomotul este asa cum spuneam pe spate)

@psystem: despre aceasta bieleta antiruliu mai citisem si eu dar nu stiu mare lucru nici despre ea... :) Stiu de aceasta "bieleta antiruliu" de cand aveam loganul si tot auzeam diversi colegi forumisti ca au schimbat-o dar in peste 70.000 km facuti cu el nu am avut probleme cu piesa asta

Din ce am gasit pe net exista 1 singura bieleta antiruliu care arata cam la fel la ambele capete( http://www.automeist...g/30/792256.jpg )

Intrebare probabil prosteasca pentru unii...unde se monteaza pentru ca pe cateva siteuri cu piese unde m-am uitat ba scrie ca se monteaza pe fata, ba pe spate, ba stanga/dreapta ba doar stanga...nu mai inteleg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 years later...

I-am dat de cap pana la urma, dupa ce am incercat toate lucrurile posibile. Cablul de frana, are o camasa de metal si exact acolo unde e trecerea prin ghidaj lovea de el. L-am prins cu o brida si gata nu mai e zgomot. 

Pentru viitor o sa caut o camasa de cauciuc sau ceva similar sa realizez o solutie mai profesionala.

duster zgomot dr.png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...