Sari la conținut

Jante 15" Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna   nu doresc sa deschid topic nou, cred ca daca intreb aici e OK.   Stie cineva care e greutatea jentilor stilizate Duster 16" la facelift?   @ MaximMD: si nu ating anvelopele curbura aripi

"Diferenta mica" de 2.3mm (de la 112 la 114.3) inseamna ca TOATE gaurile sunt mai departe cu 1.15mm de locul unde ar trebui sa fie... in conditiile in care prezoanele sunt concepute sa se autocentreze

Prezoanele excentrice (reglabile) sunt concepute pentru jante de aliaj, centrate pe butuc, dar cu distante dintre prezoane usor diferita, de ceea a rotii (max 2 mm). Nu se pot utiliza la jante de tabl

Posted Images

Multam pentru sfaturi/pareri, intre timp am facut si eu niste cercetari:

La service mi-au raspuns sec: nu se potrivesc, nu se recomanda, fara prea multe explicatii.

Apoi am vorbit cu un prieten de la Marso care le cam stie cum e cu aceste inele, flanse, adaptoare, prezoane, etc si mi-a spus asa: la jantele de aliaj ei recomanda inele de centrare desi majoritatea lor se autocentreaza din prezoane forte bine. Descentrarea jantei de 0,1 mm (!) chiar daca nu se sesizeaza (inca) de la volan, produce vibratii in trenul de rulare care afecteaza toate articulatiile masinii.

La jantele de tabla prezoanele nu se mai autocentreaza cu atata precizie decat la cele de aliaj, deci centrarea pe butuc este si mai importanta.

Eu am decis sa-mi caut alte jante, care se potrivesc direct / se centreaza cu inel pe butuc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...