Sari la conținut

Jante 15" Duster

Postări Recomandate

• 2 years later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna   nu doresc sa deschid topic nou, cred ca daca intreb aici e OK.   Stie cineva care e greutatea jentilor stilizate Duster 16" la facelift?   @ MaximMD: si nu ating anvelopele curbura aripi

"Diferenta mica" de 2.3mm (de la 112 la 114.3) inseamna ca TOATE gaurile sunt mai departe cu 1.15mm de locul unde ar trebui sa fie... in conditiile in care prezoanele sunt concepute sa se autocentreze

Prezoanele excentrice (reglabile) sunt concepute pentru jante de aliaj, centrate pe butuc, dar cu distante dintre prezoane usor diferita, de ceea a rotii (max 2 mm). Nu se pot utiliza la jante de tabl

Posted Images

• 2 months later...

Sunt curios si eu daca merg aceste jante de 15" puse pe Duster... , pe spate nu e o problema, nu stiu pe fata daca intra de etrier....

Salut. Te-ai lamurit intre timp daca merg jantele 6 1/2 J x15 5x114.30x66,00 pe Duster? Sunt jantele de la Renault Megane (sau Scenic, nu mai stiu) III. Si pe mine ma intereseaza foarte mult lucrul asta caci am gasi niste cauciucuri BFG 215x70x15 (pe 16 nu sunt) MT Si as vrea sa le folosesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am inteles exista, cei de la okura aveau masina echipata cu jante de 15. M-am gandit ca ies mai ieftin pe 15 insa diferenta dintre anvelopele de 15 si 16 este de vreo 50 de ron / buc ca pret, insa pierzi din garda la sol pt aceiasi dimensiune sa zic, adica la 215/70/R16 diferenta fata de 215/70R15 , in diametru, este putin mai mult de 1cm deci mai jos cu 1cm la cele 15 fata de 16.

Link spre post
  • 1 month later...

Din cate am inteles exista, cei de la okura aveau masina echipata cu jante de 15. M-am gandit ca ies mai ieftin pe 15 insa diferenta dintre anvelopele de 15 si 16 este de vreo 50 de ron / buc ca pret, insa pierzi din garda la sol pt aceiasi dimensiune sa zic, adica la 215/70/R16 diferenta fata de 215/70R15 , in diametru, este putin mai mult de 1cm deci mai jos cu 1cm la cele 15 fata de 16.

Pai de ce nu luati cauciucuri mai late si cu talon mai mare ca sa compenseze? Pentru denivelari e bine sa fie partea de cauciuc a rotii cat mai mare. o anvelopa 235/70/R15 e foarte putin mai mare ca 215/70/R16 si la presiune mai mica cred ca e mult mai buna pe teren decat cu ce vine masina.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...