Sari la conținut

Daca ai cumpara DUSTER ce varianta ai alege?  

303 membri au votat

1. 1. Daca ai cumpara DUSTER ce varianta ai alege?

• -ce mai tare pe motorina, 4x4 (dCi 110cp - Laureate)
      189
    • -ce mai tare pe benzina, 4x4 (1.6 16v 105cp - Laureate)
      75
    • -ce mai ieftina pe benzina 4x2 (1.6 16v 105cp - Duster)
      24
    • -ce mai ieftina pe motorina 4x2 (dCi 85cp - Ambiance)
      15

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu as zice cam asa, pentru km multi pe an peste 20000, pentru tractare rulote sau remorci, pentru drumuri majoritare forestiere, pentru conducere gen primul la stop, pentru depasiri in forta pe distan

"Orice cutie manuala are fiabilitate superioara in comparatie cu o cutie automata (indiferent de solutia tehnica aleasa). Confort versus fiabilitate." Nu-s deloc de acord cu afirmatia asta. Nu-i

Imi place mai mult dacia duster. Parca nu-i sta bine sub sigla renault. In legatura cu dotarile sunt oarecum impresionante la renaultul de mai sus dar, ca admirator al masinilor mai simple si mai spar

Posted Images

Inca nu l-am cumparat. Acum duc actele pentru leasing si vreau sa fac comanda pana la sfarsitul lunii. Multumesc pentru incurajari. Oricum sunt obisnuit cu criticile la adresa deciziilor mele in privinta masinilor. Dar orice ar spune oricine alaturi de Dacia am trait cele mai frumoase deplasari si uneori chiar ma distrez cand sunt luat peste picior in legatura cu alegerea mea.

Zilele trecute un dealer de masini aduse din germania imi spunea ca din cinci milioane de ardeleni, daca ar putea sa aleaga, patrumilioane nouasutenouazecisinoua si-ar lua Audi si unul singur dacia. Ma bucur ca te-am cunoscut, a chicotit el. Am sesizat ironia si ne-am distrat bine.

Mai revin si va mai povestesc acum ma intorc la lucru sa-mi fac bani de rate :thumbsup:) pentru duster.

O zi buna

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut @dacian, felicitari pentru alegere, sa stii ca nu te va dezamagi benzinarul (chiar daca e depasit de diesel in off-road) asa stock cum e, nu te lasa la greu, nici eu n-am avut habar de capacitatile masinii pana n-am iesit de cateva ori in off...

Link spre post

@dacian: felicitari pentru pledoarie

Eu am ales Duster Laureate 1.5 dci 4x4 cu pachet look gratis (era la oferta), Nu regret alegerea facuta si nu de putine ori renunt la a merge cu masina de serviciu (un Passat B6 2.0 tdi) in favoarea Duster-ului.

Link spre post

Buna seara tuturor

la un singur aspect nu m-am putut hotari: ce culoare sa aiba dusterul meu. De doua zile ma tot uit la pozele postate aici pe forum si toate mi se par frumoase.

Cred ca o sa imi iau gri platine spre cinstirea vechiului si regretatului meu logan plecat de langa noi in luna iunie si caruia o sa-i port vesnica amintire. Si pe deasupra este o culoare nepretentioasa.

CU toate ca si negrul arata bine... :-)

Link spre post

@dacian, felicitari pentru alegere, sa nu uiti de presurile de noroi de la roti, si poate de cotiera, este super-belea pentru mine. A costat cat nu face, trozneste de zici ca se rupe daca te sprijini prea tare pe ea, dar confortul mai ales in oras unde "mesteci" tot timpul in cutia de viteze este garantat. La drum lung nici nu mai zic. Eu am mai pus pe ea un modul de alarma si un modul de inchidere pentru 4 geamuri, foarte util la inchiderea masinii. La culoare preferinta mea de baza era albastrul dar este pretentioasa, si o pisica daca se urca pe masina raman zgarieturi fine, la fel si negru. Eu tocmai am incasat o oglinda peste aripa din spate, a lasat o zgarietura destul de adanca dar nu se cunoaste decat daca te uiti cu atentie in locul respectiv.

Eu am luat aceasta culoare din considerente practice cu toate ca albastru, negru, alb, arata cu mult mai fain.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...