Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Eu am pus boxe Jbl sau Jvc , numai retin si s-a schimbat total sunetul, in bine, dar tine mult si de izolarea fonica. Ca si head unit am mers pe Parrot Asteroid cu Android.

E offtopic un pic, insa daca sunteti curiosi de Parrot Asteroid cautati pe forum dupa cuvatul Parrot, veti gasi tutorial de montaj si tutorial de scos hu de origine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Eu am pus boxe Jbl sau Jvc , numai retin si s-a schimbat total sunetul, in bine, dar tine mult si de izolarea fonica. Ca si head unit am mers pe Parrot Asteroid cu Android.

Cum ai procedat? Prima data ai facut schimbarea la boxe, iar dupa un timp ai inlocuit si HU? Sau toate dintr-o data?

Link spre post

sunt boxe care se vor auzi bine pe hu stoc fara amplificare (nu ma refer la amplificarea semnaluli radio) si boxe care vor trebui amplificate sa se auda bine altfel dai bani degeaba

E doar o parere (presimtire/teorie/ipoteza), sau poti sa argumentezi si sa detaliezi mai departe? Eu caut exemple CONCRETE din prima categorie, linkuri, preturi etc...

Caut o solutie simpla si eficienta: inlocuire boxe cu pastrarea HU (Medianav in cazul meu) fara amplificare suplimentara.

Pentru mine un set de JBL GTO 528 cu tweetere reglabile de care s-a mai vorbit aici, la aprox 600 ron/set de 4 buc reprezinta plafonul pentru o asemenea imbunatatire - dar la banii astia deja am pretentii...

In ultima instanta scot HU si ma duc la o firma specializata pe sonorizari auto sa incercam niste variante...

Link spre post

eu am hu alpine ine-w920r ,sistem fata Helix / Esprit E62c si pe spate Helix / Esprit E6x cu insonorizare fara amplificare.poti incerca hertz dieci,helix dark blue,focal access,performance, totul este sa le auzi,daca poti pe masina ta.Importatorul de la hertz este din bv. Daca vin pe la Sighisoara si nu ai rezolvat problema iti dau un semn sa vezi cum se aud helixurile

Link spre post

Ma bucur sa vad ca s-a schimbat sunetul de la niste boxe de 109 ron. Eu ma uitam dupa JBL GTO 528 la 205 ron. Acum intrebarea capcana: boxe de doua ori mai scumpe inseamna si sunet de doua ori mai bun?

Eu as pune pe fata ceva cu tweeter separat insa nu prea imi place sa le infig in stalp, nu va arata bine. Variantele cu tweeter incorporat isi fac la fel de bine treaba?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...