Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade

Postări Recomandate

Am incercat si eu sa inlocuiesc boxele de pe spate ... Am luat unele sony ( Boxe auto SONY XS-GT1338F, 3 cai, 13 cm, 230W, negru) care din punct de vedere fizic se potrivesc perfect. Zici ca sunt de acolo.

In schimb... Suna foarte metalic, bass nu au deloc. Nu le am suportat si le am scos. Incerc sa vad maine daca gasesc altele mai ok , daca nu le pun la loc pe cele originale si gata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 295
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Cauta niste boxe neutre ca si brand: InPhase sunt bune, Rockford Fosgate, Boss Audio. etc. Joca-te cu setarile player-ului si vei gasi pana la urma ceva sa-ti placa.

Boxele care vin de la producatori de playere (Alpine, Sony, Pioneer etc) vor fi compatibile doar cu un player de la acelasi brad. Doar asa se vor auzi cel mai bine, pentru ca asa au fost testate.

Oricum, vorba colegului vbadules, la 13cm, nu ai cum sa ai un bass cald, plin. Se va auzi tot putin "metalic". Plus, insonorizarea Dusterului nu e cea mai fericita.

Link spre post
Cauta niste boxe neutre ca si brand: InPhase sunt bune, Rockford Fosgate, Boss Audio. etc. Joca-te cu setarile player-ului si vei gasi pana la urma ceva sa-ti placa.

Boxele care vin de la producatori de playere (Alpine, Sony, Pioneer etc) vor fi compatibile doar cu un player de la acelasi brad. Doar asa se vor auzi cel mai bine, pentru ca asa au fost testate.

Oricum, vorba colegului vbadules, la 13cm, nu ai cum sa ai un bass cald, plin. Se va auzi tot putin "metalic". Plus, insonorizarea Dusterului nu e cea mai fericita.

confirm pentru in-phase, din astea am si eu; pe spate coaxiale, pe fata cu tweeter separat+filtre; amplifurile si subwooferul am preferat sa le iau de la mac audio

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...