Sari la conținut

Scurgere ulei din grup fata la 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca tu vei fi "next" daca continui cu asemenea comentarii.

Asta este cel mai bun raspuns! Eu nu tin minte sa se fi discutat pe forum vre-odata aceasta problema

2 lucruri diferite: prima ) - semering ( plastic aparator + arc presator ) intre planetara si cutia de viteze a doua) - garnitura ( un carton mai special thermo rezistent ) intre cutie si motor. Te

Posted Images

nu se extinde nimic. Legea pt protectia consumatorului a fost modificata. Nu se mai extinde nimic indifferent cat sta la reparat. Si asta e valabil pentru toate produsele nu numai pt masini.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da' la alte masini nu se-ntampla din astea dupa 110 kkm?

nu prea se intampla asa ceva la alte masini, am senzatia ca problemele cu rulmenti sparti nu sant neaparat din cauza masinii ci din cauza utilizarii necorespunzatoare, ai folosit un tantar in loc de armasar, probabil cu anvelope non-standard si alte modificari care reduc fiabilitatea.

Link spre post

cum am folosit eu masina... mi-am asumat!

Daca e sa vorbim despre utilizat masinile cu modificari mult mai departe decat dotarea standard atunci... pot sa ma declar EXTREM de linistit tinand cont ca observ masini mult mai cu pedigri in ale ofroad-ului care cad destul de des.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...