Sari la conținut

Diferential autoblocant pentru Duster, amatori?

Postări Recomandate

nu intelegeti gresit sau voit gresit, diferentialul este cel mai misto upgrade pentru teren din tot ce exista pentru duster, masina iese de pe role cu o singura roata spate aderenta insa nu stiu daca pe o rampa agresiva cu role reuseste sa urce cu o singura roata aderenta pe spate, interblocajul diferentialului este setat "on the safe side" pentru a nu rupe sau avaria planetare, diferentialul este montat, se comporta excelent si ca drept dovada masinile pe care s a montat merg bine, au capabilitati imbunatatite.

sincer ma asteptam la mai multe comenzi de la dusteristi, se pare ca nu este asa, carcoteli cat cuprinde, luati fratilor led uri si zorzoane, e mai bine pentru voi, e vina mea pentru ca am considerat utilizatorii de duster mult mai deschisi la minte, sant un prost.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 395
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut ! Profitand de aceasta ocazie, iata parerea unui client de-al nostru, din Peru, referitor la acest produs, dupa instalare: I am very happy with the differential slip thanks to this I have impr

Ai un avertisment!

Bua ziua tuturor . Sper ca pina acum sa se fi calmat spiritele asa incat sa nu ma trezesc cu o alta polemica interminabila pe acest subiect . Fiind singurul care a testat LSD -ul in discutie, voi in

Posted Images

Daca tot s-a montat la cativa, si merge atat de bine, de ce nu faceti niste filmari pe teren, cu masini identice (exceptand diferentialul), eventual conduse de acelasi sofer, aceleasi cauciucuri, si in special in cazuri de incrucisare punti, mai ales in rampa, noroi, iar masina fara autoblocant sa fie setata pe lock on si esp off? Dar nu filme de genul Mudster cu cauciucuri MT trage la deal pe unul cu cauciucuri stock...

Numai pe vorbe normal ca vor fi multi sceptici, iar produsul poate fi de succes daca isi dovedeste valoarea.

Dupa mine, un comerciant bun incearca sa dovedeasca eficienta produsului, nu sa-si transforme in dusmani potentialii clienti...

Link spre post

nu stiu exact ce vrea Mudster sa faca si ce face in plus cu acel diferential insa un lucru cert e ca diferentialul ajuta indeosebi masinile dotate cu pneuri normale, cele cu mud uri oricum se descurca destul de bine, diferentialul vine ca o completare peste sumedenia de upgrade uri acolo.

Link spre post

imi cer scuze.... dar eu nu inteleg....

testul cu role nu mi se pare hardcore. Mi se pare doar foarte relevant si clar.

Din ceea ce spuneti, eu inteleg asa: daca-l punem pe role o sa dea rateu. Este forte posibil sa fi interpretat eu gresit insa din formularea de mai sus asta inteleg.

Asadar, cum este? trece testul cu role ? da sau ba?

...

Nu sunt carcotas... chiar imi place proiectul cu autoblocantul in discutie si vreau sa-l vad ca poate

Daca tot s-a montat la cativa, si merge atat de bine, de ce nu faceti niste filmari pe teren, cu masini identice (exceptand diferentialul)

...

Numai pe vorbe normal ca vor fi multi sceptici, iar produsul poate fi de succes daca isi dovedeste valoarea.

Dupa mine, un comerciant bun incearca sa dovedeasca eficienta produsului, nu sa-si transforme in dusmani potentialii clienti...

@gusterul si @ambivison daca ati citit topicul de la inceput atunci cred ca v-ati lamurit cu stilul, atitudinea si startegia de marketing al colegului @comanr. Nu prea are sens sa-l bateti la cap pentru raspunsuri pentru ca o sa primiti o colectie de copy-paste din raspunsurile lui anterioare propagandistice si lipsite de dovezi palpabile.

Nu stiu cine sunt acei "cativa" care si-au montat diferentialul, eu stiu doar de Mudster. Colegul de din spatele proiectului Mudster este un baiat serios luati legatura cu el si cereti lamuriri de la el. El a inclus acest diferential in portofoliul de imbunatatiri pentru Duster deci probabil a facut niste teste si poate sa va dea niste raspunsuri mai pertinente decat @comanr. Recomandarea si vanzarea unui asemnea produs presupune obligatoriu o demonstratie clara pe doua role puse pe diagonala cu 4x4 blocat (fara anularea ESP - daca are). Testul poate fi facut cu ajutorul a 2 role portabile in parcare sau pe orice suprafata asfaltata, PLANA, DREAPTA.

In aceasta situatie un Duster ph1 stoc ramane blocat in role. Daca Mudsterul (sau orice alt Duster ph1 echipat cu acest diferential autoblocant) iese din role doar cu ajutorul autoblocantului (fara artificii cu frana etc) atunci produsul functioneaza si singura intrebare ramane fiabilitatea lui.

Apoi pentru cei carcotasi testele se pot diversifica, si pe alte tipuri de suprafete, pe zgura etc...

Dar pana ce nu exista nici un test pe role...

Vorbeam doar de ph1 pentru ca Mudsterul este tot ph1. La Dusterul ph2 prima data trebuie testat si demonstrat aceea functie misterioasa a sistemului ABS care se activeaza la anularea ESP de la buton - teoretic sistemul franeaza pe ambele punti rotile fara aderenta sa se transfere cuplul la rotile cu aderenta. Daca masina poate iesi asa din role atunci jos palaria in fata sistemului ESP ph2, dar inca nu s-a vazut nici o demonstratie nici in acest sens - iar eu ma declar sceptic pana la proba contrarie.

Link spre post

ca si noutate nu cred ca voi mai aduce diferentialul pe stoc, doar la comanda, asta avand in vedere gradul de interes manifestat de public si aici nu ma refer la cei care critica sau fac pe niznaiul, pe aia i am bagat deja in lista celor interesati, practic infara de vreo 5 oameni care comenteaza negativ (care am zis ca i asimilez ca interesati) produsul este neinteresant pentru ca masinile sant probabil folosite doar la mall sau la deplasari pe asfalt si nimeni nu este dispus sa investeasca in acest produs, iar acele "trial" uri adica boncaieli sinistre care se lasa cu masini farmate au doar un substrat publicitar sponsorizat, nimeni nu prea iese cu ele de pe drum pentru ca daca ar iesi ar fi imediat interesati de diferential.

diferentialul este montat pe doua masini in romania din ce stiu, din feedback ul primit de cei de la Mudster, este un lucru foarte util, am primit si un film cu o diagonala, nu il voi posta pentru ca nu am luat acordul celor de la Mudster insa il pot posta ei.

nu prea mai am chef de explicatii noi, recititi de la inceput, mai ales pentru persoane care carcotesc si dupa ce diferentialul exista, nu e o himera, este montat(culmea se poate monta), functioneaza bine (asa mi s a comunicat, am motive sa cred ca nu am fost mintit si chiar e un upgrade bun), vom vedea si cat rezista(e posibil sa asteptam oleaca), primul diferential a fost livrat gratuit pentru testari catre Mudster, bineinteles asta nu insemna nimic, denota doar dezinteres din partea mea.

ce sa va zic, drumuri bune sa aveti.

Link spre post

am inteles ca masina cu diferentialul a fost prezentata la intalnire, diferentialele pot fi achizitionate si de la mine daca santeti din zona apropiata de gl iar daca santeti din bucuresti va duceti acolo, schema de pret e aceiasi, asa e normal.

sincer nici eu nu stiu prea multe , doar ca se comporta foarte bine, probabil cei de la mudster doresc sa il integreze in pachetul lor de modificari insa daca cineva il doreste, sa ma contacteze, ma gandeam sa mi iau si eu un duster dar nu prea reusesc sa vand hoverul, asa puteati testa pe viu masina dar v am zis, acelasi lucru e pe hover montat cu mud uri de 31'.

pot sa zic ca inainte sa pun mud urile era fun acum cu astea iese de oriunde cu namolul de nu pot deschide usa, inainte cu roti m+s muncea saracu diferential la greu, se rotea in loc daca lasam doar spatele sa traga.

ps: e posibil sa nu i se dea voie sa zica nimic pe acest forum , habar nu am, eu chiar am vrut sa iasa o treaba buna pentru ca stiam ce aduc.

Link spre post

Fratilor... hai sa nu mai balmajim doar pentru ca da bine sa ne vedem scrisi...

.... produsul este neinteresant pentru ca masinile sant probabil folosite doar la mall sau la deplasari pe asfalt si nimeni nu este dispus sa investeasca in acest produs, iar acele "trial" uri adica boncaieli sinistre care se lasa cu masini farmate au doar un substrat publicitar sponsorizat, nimeni nu prea iese cu ele de pe drum pentru ca daca ar iesi ar fi imediat interesati de diferential.

.....

Diferentialul asta ar trebui sa-si arate utilitatea in astfel de momente ("trial"-uri) nu la mersul pe role... sau pe asfalt umed sau cu zapada...

Filmul despre care vorbeste @comanr este un film public pe care poate sa-l vada oricine. Asa ca daca n-ai tu vointa sa-ti prezinti marfa pe care o comercializezi... o fac eu:

Dar, ca sa vorbesc despre experiente clare... Despre utilitatea acestui diferential...

La o urcare dintr-un vad, prima oara a urcat chiar foarte bine si nu stiu daca a fost din cauza diferentialului sau... din cauza abordarii sau... pentru ca terenul era virgin la acel moment... filmuletul mai jos:

In schimb, a doua oara... s-a chinuit sa urce (@georgechinezu, cu al sau patrol, mai stricase terenul in locul respectiv) si nu a urcat. Ceea ce s-a intamplat a doua oara... s-a incins grupul spate si... a decuplat. Ceea ce am observat eu, a fost faptul ca s-a incalzit putin cam repede fata de normalul pe care l-am vazut eu pe Duster fara diferential autoblocant.

Si mai este o chestiune pe care-am observat-o cu totii... Cand era in chinuiala de urcare... cu botul sus si... cu spatele la baza dambului... Rotile spate nu se invarteau... ba se invartea stanga... ba dreapta... Deci... aici nu stiu care a fost rolul diff-ului!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...