Sari la conținut

vand anvelope noi Continental CrossContact LS M+S, 215/65/r16

Postări Recomandate

vand anvelope noi Continental CrossContact LX M+S, 215/65/r16

scuze, sunt LX nu LS, nu stiu cum sa corectez in titlu...

Este vorba de cauciucurile cu care a fost livrata masina (Duster) din fabrica.

Au fost date jos imediat ce a ajuns masina la dealer.

Se vinde setul intreg, la 1600 lei.

Transportul nu este inclus in pret.

Editat de timekruzer
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da, mi-am luat un set de Michelin Alpin A4. Nu sunt adeptul solutiilor combinate prefer set de vara + set de iarna.... Intentionez sa-mi iau si niste AT-uri la primavara, dar mai studiez la acest sub

Nu vreau să-ţi stric bucuria, dar mie, pe site-ul Michelin nu-mi apar Alpine A4 la anvelope pentru 4×4, ci doar Latitude Alpin (HP)…asta pentru cazul în care vrei să le pui mai mult la muncă.

Mersi pentru atentionare, dar crede-ma am ales in cunostinta de cauza... Pe de o parte recomandarea Michelin pentru 4x4 nu prea are importanta in cazul Dusterului care este o masina mai usoara chiar d

Posted Images

te-ai incaltat cu altceva?

Nu ar fi bine sa renunti la ele chiar daca ti-ai luat AT-uri.

Da, mi-am luat un set de Michelin Alpin A4. Nu sunt adeptul solutiilor combinate prefer set de vara + set de iarna....

Intentionez sa-mi iau si niste AT-uri la primavara, dar mai studiez la acest subiect.

Link spre post

Da, mi-am luat un set de Michelin Alpin A4. Nu sunt adeptul solutiilor combinate prefer set de vara + set de iarna....

Intentionez sa-mi iau si niste AT-uri la primavara, dar mai studiez la acest subiect.

Pentru cei ce au avut din start Continental este intr-adevar o problema...profilul nu este unul avantajos pt iarna-arata mai mult specific vara- Michelin este o anvelopa cu un profil mai bun (pt iarna) - vb de anvelope prim montaj pe care toata lumea le stie...

Eu am o combinatie de Nokian - pt iarna si Michelin original l-am pastrat pt vara...La ora actuala am cam 45000 km si Michelin-urile au adincime profil 7 mm. :fear:

Din cat am discutat cu multi,,, Continental pe Duster se comporta si este mai putin fiabil fata de Michelin...

Link spre post
  • 1 month later...

Nu vreau să-ţi stric bucuria, dar mie, pe site-ul Michelin nu-mi apar Alpine A4 la anvelope pentru 4×4, ci doar Latitude Alpin (HP)…asta pentru cazul în care vrei să le pui mai mult la muncă.

Link spre post

Mersi pentru atentionare, dar crede-ma am ales in cunostinta de cauza... Pe de o parte recomandarea Michelin pentru 4x4 nu prea are importanta in cazul Dusterului care este o masina mai usoara chiar decat unele berline, si e 4x4 nepermanent - e altceva cand iti alegi cauciucuri pentru un 4x4 permanent si/sau de 2.5 tone, iar pe de alta parte vroiam in primul rand pneuri comfortabile pentru asfalt (zgomot/consum redus), iar aici A4 este mai bun (plus ca are si pret mai mic, plus ca era singura optiune Michelin la dealer, PLUS ca era cu cca 10% mai ieftin fata de cum se gasea la noi :) )

Le-am pus deja la munca - din cei 2500 km are deja vreo 150 off pe zapada - poate e (si) meritul masinii nu neaparat (doar) al cauciucurilor dar se comporta excelent in conditii de drum forestier inzapezit, zapada batatorita, zapada molale, camp cu zapada neatinsa ... FUN! :)

Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...