Sari la conținut

Suspensie pneumatica Duster

Postări Recomandate

Buna ziua

Pentru ca stiu despre ce este va prezint un proiect pe care vreau sal-aplic si la Dusterul meu ce vine ( sau asa imi place sa cred . Este comandat )

Suspensie pneumatica fata spate -30+40 mm .

Prima : Masina in cauza

2: Diferenta sus fata de standard

3: Diferenta Jos sus

4: Perna fata

5: Comanda interior

Astept comentariile d-vs .

post-2599-0-04562000-1382616039_thumb.jpg

post-2599-0-34379500-1382616059_thumb.jpg

post-2599-0-10030800-1382616090_thumb.jpg

post-2599-0-78342000-1382616102_thumb.jpg

post-2599-0-37675500-1382616121_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna seara domnului Daniel si celor ce urmaresc ... In primul rand vreau sa multumesc domnului Daniel pe care personal nu am avut onoarea sa-l cunosc pana acum , (dar nu a intrat timpul in sac) pentr

Buna ziua Pentru ca stiu despre ce este va prezint un proiect pe care vreau sal-aplic si la Dusterul meu ce vine ( sau asa imi place sa cred . Este comandat )   Suspensie pneumatica fata spate -30+

1. Cine le produce? 2. Cine le monteaza? 3. Garantie - perioada, conditii 4. Fiabilitate/durabilitate 5. Intretinere 6. S-a mai montat pe Duster? 7. Ce modificari sunt necesare? (varianta cu con

Posted Images

Foarte frumos :)

La ce pret ar ajunge piesele + montatul ? Sunt sigur ca nu voi avea bani de dat pe asa ceva dar sunt curios.

Dpdv al confortului cred ca va sta mai bine fata de suspensia standard, cel putin mie asa mi s-au parut putinele masini cu suspensie pneumatica cu care-am mers(2 la numar).

Link spre post

Nu a verificat nici dracu daca am suspensia standard sau orice altceva pe masina la cele 3 ITPuri pe care le-am facut in cadrul unei reprezentante Dacia cu vechiul logan.

Atata timp cat nu te duci la ITP cu Dusterul ridicat "in tavan" sau lipit de asfalt nu cred sa se apuce careva sa verifice in mod deosebit.

Oficial da, pentru orice modificare majora(din pacate si pentru multe mai marunte) trebuie sa ai omologare RAR...

Link spre post

Am venit pe forum pentru ca-mi cumpar Duster si aici sunt convins ca vom avea ce povesti . Pentru comercializare pot informa daca doriti .

Referitor la itp ...hmmm.... greu deoarece la Loganul meu am primit scris la primul ITP : DEFECT DEOSEBIT DE GRAV :LIPSA ARCURI .cred ca mai am foaia . Atunci am fost nevoit sa pun arcurile la loc , sa iau itp-ul si sa plec in alta parte .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...