Sari la conținut

De unde ați închiriat Duster?

Postări Recomandate

Dar totusi, 1,2l pe un SUV? Eu zic ca nu va face fata...Dusterul e totusi un SUV, nu un polo cu caroserie de Duster...parerea mea....Noi majoritatea suntem dezamagiti ca nu au motorizarea de 2,0l si in romania, ca s-ar simtii inca 29 de cai in plus, si acuma se vrea mai nou 1,2l?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Motorizarea de 2 litri ar fi într-adevăr foarte frumoasă, dar din ce mai citisem pe forumuri, șansele să o vedem in România sunt foarte slabe. Înțelesesem că e vorba de normele europene de poluare? Adica ar putea fi pus și acel motor, dar probabil ar duce la niște taxe exagerate față de prețul mașinii. De-asta acel motor se vinde mai mult în Brazilia, Rusia și alte țări care nu sunt așa speriate de CO2. Cam asta înțelesesem eu, scuze dacă spun prostii.

Link spre post

Şi cum rămâne cu 1,5 dCi? Că şi el este supraaalimentat…

Cu 2.0 este indezirabil din multiple motive: nu corespunde normelor Euro5, şi cu atât mai puţin mai poate fi modificat pentru conformitatea cu Euro6, intră la taxe, impozite şi asigurări într-o clasă cam „scumpă”, şi (probabil) puţin cam gurmand…

Link spre post

Motorizarea de 2 litri ar fi într-adevăr foarte frumoasă, dar din ce mai citisem pe forumuri, șansele să o vedem in România sunt foarte slabe. Înțelesesem că e vorba de normele europene de poluare? Adica ar putea fi pus și acel motor, dar probabil ar duce la niște taxe exagerate față de prețul mașinii. De-asta acel motor se vinde mai mult în Brazilia, Rusia și alte țări care nu sunt așa speriate de CO2. Cam asta înțelesesem eu, scuze dacă spun prostii.

Asa este. normele Europene de Poluare...Sunt ferm convins ca nu fumga ca un Bemveu din '70 adus din Germania, dar vezi doamne noi omoram planeta cu Dusterele noastre:))

Link spre post

Şi cum rămâne cu 1,5 dCi? Că şi el este supraaalimentat…

Cu 2.0 este indezirabil din multiple motive: nu corespunde normelor Euro5, şi cu atât mai puţin mai poate fi modificat pentru conformitatea cu Euro6, intră la taxe, impozite şi asigurări într-o clasă cam „scumpă”, şi (probabil) puţin cam gurmand…

Stiu ca si DCI-ul e supraalimentat, insa are capacitate mai mare oricum, cum sa zic....nealimentat ar fi mai puternic decat 1,2-ul nealimentat, deci si supraalimentat nu este asa de fortat ca si 1,2-ul.....aici asa mi se pare mie logic. Nu zic ca am totala dreptate. Asa cred eu, daca gresesc, imi cer scuze:)

Link spre post

Uite un exemplu de diesel fără turbină. Merită sau nu?

Renault Kangoo 1.9 D (F8Q), 65 CP@4500rpm, 0-100 în 19,5 secunde, 1870 cm3, cuplu maxim 121Nm@2250rpm, consum urban 8,4 l/100 km, extra-urban 5,9l/100 km, mixt 6,8 l/100km.

Pe de altă parte, ce neajuns ar fi avut H4JT (1.4 TCe 130) faţă de un 1,6 16v 105 CP sau 1,5 dCi 110 CP, exceptând poate preţul(cu 700€ sub 1,5 dCi şi cu 1.100€ peste 1,6 16v - comparaţii făcute pe Renault Megané Sport Tourer, unde există toate aceste motorizări)?

17189_HD_ren2008TCe130.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...