Sari la conținut

Stabilitate Duster

Postări Recomandate

Buna ziua si salutare tuturor. Sper sa fi postat bine topicul, si sa nu mai fie altul. Daca am gresit, rog moderatorii sa il inchida. In prezent am un Logan ph2 pe benzina. Ma plang de el ca imi consuma foarte mult, si scoate tot felul de greieri. Este luat second hand de la un dealer de masini, kilometrii sunt reali, are 28900. Este din 2011. Si ceea ce ma supara la el este stabilitatea. Eu m-am gandit ca pe viitor sa imi vand Loganul si sa imi achizitionez un Duster sh. Mi-ar placea un 4x4 diesel de 110 cai. Cum sta la capitolul stabilitate? Tot asa pacaie plasticul pe el ca si la Logan? De exemplu, am de urcat o bordura de 2-3 centimetrii cu Loganul, si imi pacaie habitaclul de parca acuma s-ar modifica toata caroseria. Va multumesc. :) o zi buna tuturor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 64
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru a nu mai fi OFF TOPIC... am mutat si utimul tau post dar si continuarea mea aici

Prudenta este cuvantul de ordine iar in cartea tehnica scrie clar(pe la zona de descriere ABS/ESP) ca sistemele masinii nu inlocuiesc instinctul de supravietuire.

Chiar daca o sa trezesc zambete sau critici vehemente sfatul meu si apelul meu este in sensul respectarii regulilor de circulatie, a vitezei legale, a indicatoarelor si semnalizarilor rutiere. Toate a

Eu am zis ca are stabilitate mai buna, insa am o intrebare....cum de iti consuma asa mult? A lui tata(tot 1.6 16V din 2008, 34000km) are un consum mediu de 6.4. Am fost de o luna cu el Alba-Orsova-Alba(750km) si am scos 5.9l/100km. Am fost 4persoane. Intr-adevar era in sambata mare, cand majoritatea lumii se pregatea pentru Pasti si nu a fost trafic mare. Dar de mers am mers, nu am dormit pe drum ca trebuia sa ajung si la inviere:)

Link spre post

Salutare.

Stabilitatea e mai buna decat loganul. Cu toate astea cred ca niste amortizoare pe gaz ar conferi o mult mai buna stabilitate si tinuta de drum excelenta. Eu unul abia astept sa apara amortizoare aftermarket sa le schimb. In rest e destul de robusta. Am luat ceva gropi cu ea si n-are nicio treaba.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...