Sari la conținut

Postări Recomandate

daca ma acceptati cu Daihatsu Terios in echipa, poate m-as aventura si eu dupa sarbatori. (cred ca te refereai la primele zile din 2014, poate sambata sau duminica?)

daca mergeti dati PM a ne schimbam numerele de telefon

Pentru mine nu conteaza cu ce masina vii, daca stii ce poate sau ce puteti impreuna. Ar fi important sa fim mai multi (dar min 2) in primul rand pentru reducerea riscului de impotmolire. Nu stiu inca in ce zi voi merge, depinde si de ceilalti prieteni cu care vom petrece cateva zile la Sarmas (HR) cu intentia de a vizita toate partiile de schi din zona (Borsec, Ciumani, Toplita, Gheorgheni). Depinde si de vreme/zapada etc. Daca nu va fi vreme de schiat, atunci vom face cateva plimbari prin zona, si poate incercam abordarea trecatoarei dinspre Remetea - dar cu siguranta va fi ceva spontan, decizia va veni cu o zi inainte sau chiar in aceeasi zi in functie de vreme. Da-mi numarul prin PM sa-l am si te anunt daca se iveste ceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 466
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Duster diesel 4x4 - 15000 eur Sufa rezistenta - 20 eur Mirosul de cauciuc ars de dimineata dupa ce ai scos o masina din sant - de nepretuit!   S-a intamplat pe serpentina spre Predeal ieri dimine

Salutare,   Baieti, cred ca una dintre cele mai frumoase poze de grup.....ce mai o intalnire superba, camarazi adevarati, atmosfera placuta. De la stanga la dreapta, au evoluat titulari in echipa d

In sfarsit am reusit sa evadez cateva ore de pe asfalt sa-mi incerc noile upgrade-uri, pe teren. Diferenta de +6 cm la garda merita toti banii si toata osteneala cu modificarile. Masina trece fara emo

Posted Images

Pentru mine nu conteaza cu ce masina vii, daca stii ce poate sau ce puteti impreuna. Ar fi important sa fim mai multi (dar min 2) in primul rand pentru reducerea riscului de impotmolire. Nu stiu inca in ce zi voi merge, depinde si de ceilalti prieteni cu care vom petrece cateva zile la Sarmas (HR) cu intentia de a vizita toate partiile de schi din zona (Borsec, Ciumani, Toplita, Gheorgheni). Depinde si de vreme/zapada etc. Daca nu va fi vreme de schiat, atunci vom face cateva plimbari prin zona, si poate incercam abordarea trecatoarei dinspre Remetea - dar cu siguranta va fi ceva spontan, decizia va veni cu o zi inainte sau chiar in aceeasi zi in functie de vreme. Da-mi numarul prin PM sa-l am si te anunt daca se iveste ceva.

Salut,

Poti conta si pe mine. Vin cu Vitara.

Acel drum a fost facut si de @dacian si de mine, partial, in perioade diferite, vara.

Am propus baietilor acel traseu inca din primavara trecuta, dar nu am primit nici un raspuns.

Astept deci data....de preferat sambata sau duminica

Poate te hotarasti si vi si tu la Bran....

Link spre post

Pai in acest caz sa fixam o data care e ok pentru toti: in cazul meu 29, 30 dec dinspre Lapusna, sau 4, 5 ian dinspre Remetea. Este careva dintre voi dispus pentru a doua varianta?

ps - probabil voi veni si la Bran, dar nu depinde doar de mine... se va decide pana-n 10 ianuarie, sper sa mai fie locuri...

Link spre post

ps - mi-am adus aminte se de un aspect negativ (de fapt singurul :) ) TREBUIE SA FACEM CEVA CU SUNETUL MEDIANAV - iti strica toata dispozitia buna cand ai vrea sa dai muzica mai tare si lipsa calitatii sunetului devine deranjant - basuri nu exista, inaltele slabute, mediile ca din cutii de conserve goale... Nu stiu daca problema e din Medianav sau de la boxe, dar o sa cercetez forumul/netul pentru solutii...

Gata, e timpul pentru impodobit bradul, si de mancat sarmalute asa ca va urez Craciun Fericit, si La Multi Ani!

In legatura cu sunetul eu sunt foarte multumit de cum se aude! Bass este cat sa nu-l poti suporta aproape (la un volum de maxim 20). Dar pentru asta trebuie indeplinite cateva conditii:

- in primul rand eu am setat inaltele si bass-ul la 4 (din 5) si am activat Loudness

- in al doilea rand (si cel mai important) este calitatea melodiei, cum e ea inregistrata/transmisa. Sun piese care intr-adevar, se aud ingrozitor, dar la altele ma dor timpanele de la atata bass.

Link spre post

Pai in acest caz sa fixam o data care e ok pentru toti: in cazul meu 29, 30 dec dinspre Lapusna, sau 4, 5 ian dinspre Remetea. Este careva dintre voi dispus pentru a doua varianta?

mie ar fi mai bine in data de 4 sau 5 ianuarie, deocamdata nu este planificat nimic. Acum pe 29 sau 30 ma voi intoarce din Polonia.

Link spre post

mie ar fi mai bine in data de 4 sau 5 ianuarie.

veste proasta: foarte probabil 4-5-6 ianuarie iese din discutie pentru mine in ceea ce priveste iesirea pe valea gurghiului - dar o s-o facem oricum inainte de topirea zapezii!

veste buna: @magyari, am gasit drumul spre varful partiei de la Toplita! :) vezi pozele alaturate - zona extraordinara, de atunci bag masina in zapada pana la radiator in fiecare zi pe langa drum, abia astept sa terminam cu schiatul si imi aleg in fiecare zi alt traseu spre casa :) - am si uitat cum arata parcarea de la baza :)

testat esp off la greu - e chiar mai distractiv decat schiatul :) - in fiecare seara ma bag sub masina cu lanterna cu convingerea ferma ca o sa gasesc pagube semnificative dar spre marea mea surprindere in afara de toba spate care mai primeste cate o lovitura, nu am gasit nimic in neregula

Sa aveti un AN NOU FERICIT, va doresc multa sanatate, multi km fara evenimente neplacute si distractie faranumar-faranumar...

post-289-0-66065400-1388445213_thumb.jpg

post-289-0-82684900-1388445248_thumb.jpg

post-289-0-63342700-1388445315_thumb.jpg

post-289-0-83146300-1388445372_thumb.jpg

Link spre post

Felicitari, va trebui sa imi explici si mie cum ai ajuns acolo sus :)) PS: cum sunt partiile de schi de la Toplita si Borsec ? Eu sunt la Ciumani, ambele partii functioneaza, dar numai cate o portiunea mica, pe care lucreaza tunurile. In conditiile date e ok, dar nu cred ca va rezista mult zapada, daca nu se raceste vremea.

Link spre post

Iata o poza cu sanse reale la castigarea trofeului de cea mai nereusita poza de grup facuta cu un telefon mobil in 2014 :)

(nu ca ma scuz dar erau conditii deosebit de severe: intuneric, ceata densa, lentila aburita, respiratie scoasa in evidenta de flash, etc)

In rest o intalnire reusita, cu ceai, cafea, voie buna, si discutii interesante. Sper sa urmeze o intalnire la aer liber in curand :)

De la stanga la dreapta: @CristianD, @dacian, @adailton si @magyari respectiv subsemnatu' dincoace de obiectiv. @Csabi si @georgeb absenti motivati.

post-289-0-16120600-1389138235_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...