Sari la conținut

Postări Recomandate

si la mine scârtâie dar nu foarte tare,

mai sterg telescopul cu o cârpă umedă, dispare pentru un timp apoi iar scârtâie.

cred ca ar trebui uns dar nu ma pricep cum, ma gandesc sa nu se depuna praf si dupa aceea e mai rau, ca duce la uzuri si deformari.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

nu cred ca intoarcerea anvelopei este recomandata, pentru ca profilul la anvelopele continental M+S cu care este echipat dusterul 4X4 este asimetric ....

multumesc frumos, Daniel:)

Posted Images

Mda, tocmai de asta nici nu am vrut sa o sterg deloc. Am decis doar sa o ung cu acel spray, care a facut minuni cu Bora mea pe care am vandut-o. Aici din cate se pare nu are efect, sau mai bine zis, cred ca solutia nu poate sa se infiltreze in telescoape......

In alta ordine de idei, am cauciucuri de iarna si ar trebui sa cumpar un set de anvelope de vara. Imi puteti recomanda ceva ? Mentionez faptul ca nu sunt vitezoman, nu umblu foarte mult "afara", deci nu imi trebuie nu stiu ce performante la un pret mare. Pur si simplu nu se justifica in cazul meu. Voi avea un drum mai lung prin septembrie in Grecia, dar cam atat anul asta.

Nici nu vreau sa cumpar ceva foarte ieftin si sa am surprize neplacute...

Link spre post

in cazul meu, cauciucurile sunt continental m+s, asa a venit masina.

la tine cauciucurile sunt de iarna sau tot continental ”all season„ m+s ?

este bine, dupa parerea mea, daca ai cauciucuri de iarna, cele de vara sa fie de firma, pentru ca el, cauciucul are o dimensiune si o greutate mai mare decat cele obisnuite si orice defect se rasfrange in final asupra componentelor masinii.

eu as vrea sa scap de continental, m+s, si sa-mi iau in final unele de vara, pentru ca de iarna am, goodrich.

as opta pentru michelin....

Link spre post

Tot continental am si eu, dar nu stiu exact daca e de iarna, sau iarna-vara. O sa verific.....

daca stai bine cu banii, ar fi de dorit sa-ti cumperi cauciucuri de vara si de iarna, adevarate, asa cum as vrea si eu pentru cele de vara, dar inca nu este momentul;

daca nu, adica daca nu sunt uzate sau deformate, vorbesc de continental, sunt ok pentru si pentru vara, chiar si pentru autostrada;

este bine sa le analizezi si sa vezi daca cele care sunt pe fata sunt mai uzate decat cele de pe spate, si daca da sa le rotesti.

in cartea tehnica la duster zice sa le rotesti la 10.000 km, dar e bine sa le rotesti la 5000 km....

exista un dar, daca te nimeresti vara pe un drum off road cu cele de vara, cu niste noroi si tot tacamul, ca la noi in romanica, este cam dificil.....

cu alte cuvinte cei de la duster, pentru romania, au facut cel mai bun compromis cu continental....

deci alegerea cauciucurilor se face dupa un timp, sa cunosti masina si drumurile pe care le parcurgi...

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...